Nya Balenciagas

Lovade ju er att skriva mer om mode. Här kommer två bilder på mina nya älsklingar som flyttade in i min walk in för några veckor sen. Älskar dem och väntar bara på att min lilla tå ska bli bra så jag kan gå i dem igen. 

Trodde nämligen jag brutit tån för några dagar sen… Ni vet när man slår i tån i tröskeln? Men föreställ er att ni slår i så hårt så ni nästan svimmar. Ja för sådana små svarta fläckar kom blixtrandes i mina ögon när jag ramlade ihop på badrumsgolvet efter att slagit i tån i tröskeln. Var helt övertygad om att jag brutit den men tydligen bara en stukning. Men för att citera läkaren ”en riktigt grov stukning känns faktiskt som en brytning”. 

Men för att komma tillbaka till skorna. Fina va? 🙂Balenciaga
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!