Podden tar sommarlovPodden tar nu ett välbehövligt sommarlov! Vi ska bli bruna och dricka drinkar men framför allt ska vi leva så vi kommer tillbaka med mer historier och kloka råd till er.

Sakna oss! Så länge kan ni såklart gå tillbaka och lyssna på era favoritavsnitt. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. watch fiba basketball live stream free

  newsmax live stream 2023-07-14 23:49:16 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Jag har en grej som jag vill att ni tar upp. Ni hade ett avsnitt som hette ”kärleken till Stockholm” eller liknande och där pratade ni om olika fik, restauranger och nattklubbar. Men jag undrar ifall ni kan dra några tips på några bra shoppingaffärer för jag ska dit i höst och har ingen stor koll vart i Stockholm man ska ta vägen för bra köp och sånt. Den undrar jag ifall ni har några bra second hand-butiker? Jag totalt älskar eran podd, den gör mina veckor bättre! Puss på er tjejer!

  2014-07-15 02:05:03 http://Enpetersssen.devote.se
  Svara
 • Hej! Gillar verkligen din och michaelas podd, men har märkt att vissa avsnitt försvinner med tiden, tex. Första kärleken som var er första podd. Tycker det är så synd, då jag gillar att gå tillbaka och lyssna. Skulle ni kunna fixa så alla avsnitt blir tillgängliga igen?
  Kram!!

  2014-07-05 01:09:09
  Svara
 • Hej jag är 14 år vill jättegärna att ni ska ta upp en grej i en podd.
  Min bästis och jag tyckte en kille va väldigt snygg men det var snarare hon som tjatade om honom. På en fest så hånglade dem. Då stängdes tanken för mig på direkten, det är min bästis, får inte ta hennes kille.
  De var på G en stund men hon tappade lusten på honom och hånglade med andra under tiden, jag blev väldigt bra kompis med den här killen för att jag var med dem och hängde. Jag och han började prata i telefon, först för tt hjälpa varandra med tjejer/killar men sen blev vi bara riktigt bra vänner och pratade om allt. Det var han jag smsade om jag tänkte på något, såg nån med något konstigt osv, alla mina tankar, knasiga fester osv. & han gjorde det samma. Vi har exakt samma humor och har blivit så tajta. Det gick sämre och sämre för honom och min bästis och hon försökte inte längre och det blev han less på, på fyllan hade han sagt till min andra kompis att han ville satsa på mig istället, när jag fick höra det så dog jag, det var som att alla mina känslor trycktes ut som jag hade hållt inne, han tillät mig liksom att tänka tanken… Min bästa vän har sagt ”jag gillar honom inte men jag kommer bli så avis när han hittar någon ny…” De var aldrig tillsammans men höll på länge och nu har jag fått känslor för honom, förut visste jag inte på vilket sätt jag älskade honom men fuxk jag är typ kär och nu är jag borta i en månad på semester och saknar honom hela tiden…. Men 1. Det är väl huvudregel nummer ett att inte ta ens bästis kille
  2. Hur går man från vän till partner?
  Var tvungen att fråga er snälla ta upp det i en podd

  2014-07-04 09:39:06
  Svara
 • Ser jätte mycket fram emot eran nästa podd!

  Maja 2014-07-03 15:46:02 http://majalw.devote.se
  Svara
 • Jag har nyss hittat din och michaelas pod och måste ju säga att jag bara älskar er, kan bara börja skratta rakt ut när jag är och går och lyssnar på er för ni är så himla roliga! Jag håller på att lyssna igenom alla era avsnitt och vet inte om ni tagit upp det här nångång men ni verkar så kloka och jag behöver lite hjälp. Min bästa vän och jag har varit bästisar så länge jag kan minnas, vi har växt upp tillsammans och gått i samma skola hela livet. Men hon är så himla tävlingsinriktad eller vad man nu ska kalla det, är vi på någon fest och någon kille raggar på mig kommer alltid hon och sätter sig bredvid, lutar sig fram typ 10 cm från hans ansikte och börjar prata och frågar hur det går och det slutar alltid med att han raggar på henne istället. Eller när jag var lite på g med en kille och hon var på samma fest som han och jag inte var där då dom ”råkade hångla” och när jag fick höra det var svaret från henne ”men ni är ju inte tillsammans”. Eller när jag nu blivit lite intresserad av en kille som hon känner sen tidigare men hela tiden pikar att hon typ gillar han, att hon träffat han först, att han är som en ”reserv”, för hon har tom pojkvän! Vad tusan ska jag göra? Vi har ju som varit vänner hur länge som helst och gjort allt möjligt tillsammans, hur hanterar man såna här människor? Har försökt säga till henne att hon är så flörtig men svaret är bara att hon är sån som person… Hur mycket ska man orka kämpa för en vänskap?

  2014-07-02 22:08:20
  Svara
 • Så snygg att klockorna stannar!

  2014-07-01 14:01:14
  Svara
 • neeeeej 🙁

  2014-07-01 12:42:18
  Svara
 • ååååh 🙁 🙁 längtar tills ni är tillbaks!!

  2014-06-30 22:34:04 http://linnsees.forme.se
  Svara
 • In och kolla vår blogg på adelmas.blogg.se ! 🙂

  2014-06-30 20:53:51 http://adelmas.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!