Äntligen hittat Nikewedges (!!)

Solisar: Specsavers

Jacka: Mint & Berry/Zalando

Tröja: Wrangler 

Jeans: Gina Tricot

Skor: Nike Wedges (som typ vart slut överallt finns HÄR)Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff. watch fiba basketball live

  newsmax tv live 2023-07-15 10:51:11 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • very satisfying in terms of information thank you very much.gulfstream park west

  al kass 1 live stream 2023-07-07 13:32:42 https://freehorseracingtv.com/live2/al-kass-sports-1-live/
  Svara
 • snyggt!

  Josefine 2014-07-07 09:30:31 http://josefinesoderberg.devote.se
  Svara
 • men hur snygg?! 🙂 :O

  2014-07-04 09:33:23 http://linnsees.forme.se
  Svara
 • Hej fina dasha! Jag skriver till dig för att jag känner igen mig så himla mycket i dig utifrån vad jag har hört av dig från podden och skulle behöva lite hjälp.. För ett år sedan träffade jag en kille på ett tåg och han frågade om mitt nummer när jag skulle av utan att vi hade sagt ett ord till varandra innan. Det var kärlek vid första ögonkastet kan man säga och vi har varit tillsammans i ett halvår men förra veckan tog det slut pga 22 mils avstånd och att jag är rätt osäker med jämna mellanrum. Är jätteledsen över detta då jag verkligen älskar honom. Jag är väldigt lik dig när det gäller att glömma killar genom att träffa nya vilket jag nu har gjort bara för att försöka glömma honom men vet inte om det är rätt denna gången då jag aldrig har haft något sådant här seriöst med så mycket känslor innan.. Jag träffade en idag och han vill komma till mig imorgon men känner mig på något sätt elak mot mitt ex då jag har förhoppningar att vi ska hitta tillbaka till varandra, vet dock inte hur han tänker om det .. Är jag dum i huvudet som gör som jag gör? Ber om ursäkt för att detta blev otroligt långt och det kanske är konstigt att skriva detta till nån man inte känner men osäkra 18 åriga tjejer som jag lyssnar mer än gärna på en sån som dig om du orkar läsa allt detta , har full förståelse om du inte orkar haha!
  Puss bäääästa du!

  2014-07-03 23:33:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!