Fredag i Laholm

GULLIGASTE UNGEN EVER!!!

Kärlek i overload.


Behövde något fräscht till middag. Så cyklade genom åkrarna och handlade ingredienser till råraka.Det som gick att plocka i trädgården plockade jag till middagen.SÅ MYSIGT! Är så glad att min bästis Becca har träffat en kille som jag trivs med så mycket att jag tom fick följa med till hans föräldrars hus och semestra här med dem.Dashis råraka.

(SUPERDUPER ENKELT att göra. Riv (mjölig) potatis. Sen tryck ut vattnet med händerna. Kläm den rivna potatisen över diskhon. Sen lägg det i en stekpanna och platta till så det blir tomt. Stek i smör och voila. Ha vilka tillbehör ni vill.
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!