Basta och bada i regnet

Det är verkligen härligt att åldras och ändra intressen.

För några år sen hade jag aldrig i hela mitt liv velat tillbringa v.29 på någons landställe. För att inte tala om en öde ö som vi på befinner oss på för tillfället. Men idag, när man gjort Visby i alldeles för många år så är detta mitt nya paradis. Jag längtar något otroligt till mitt egna landställe. Jag ska ha en ocean av grönsaksland och kryddor. Sen ska jag ha ett vitt hus med ljusrosa rosenbuskar runt knutarna.

Igår var det inte så fint väder men dåligt väder i detta episka paradis är bättre än dåligt väder i stan.

Vi tog båten in till Fjällbacka och handlade kantareller och annat gott för kvällen. Sen bastade vi och badade i regnet och avslutade kvällen med några bärs och sällskapspel.

Tack livet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!