Veckans viktigaste tips!

Om du ska på Storsjöyran (1/8) eller Wearesthlm (16/8) så kan du bli stylad inför festivalen! Det är inte en dålig lyxgrej att få göra på en festival. Så kan ni även få en goodiebag med prylar från got2b om ni är gulliga 😉 

Adresser vart bussen kommer befinna sig: 

Storsjöyran:  Österängsparken, Östersund
Wearesthlm:  Kungsträgården, Stockholm

 


Och när vi ändå pratar om got2b vill jag passa på att tipsa om deras app de har på fb som faktiskt är urkul. Jag är ju en sucker på allt där man blir ihopparad med sina vänner osv. Där får man se vilka man skulle ha som roligast med på en festival osv. Går på en sekund!

Testa HÄR

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!