Andra och sista dagen i Oslo

Lördag dag hade vi storslagna planer för brunch på något ställe och sen åka och bada och jag vet inte vad. Men eftersom att vi sköt ut oss rejält och hade så himla roligt natten innan blev det en lång sovmorgon och sen åt vi ostmackor på balkongen och kollade på tecknat och sen sov jag ungefär två timmar till. Sen dog vi oss upp. För drinkar och middag på Hanami som serverar Japansk Fusion

Här en liten Bloody som sig bör för att man ska komma tillbaka på banan. 
Eftersom jag var extremt bakfull och tom mådde lite illa tog vi en liten liten vodka shot innan maten. Så man man tillbaka till balans. Det gjorde jag. 


Min nya besatthet stavas CEVICHE. Oftast fisk och serveras ofta med koriander och lime. Tänker på Ceviche-rätter heltiden. Här är tre små förrätter. 


Sen trillade det in olika rätter efter varann. 


Bläckfisken och biffen nedanför var för god för att beskrivas med ord. 


Efter middagen drack jag en Espressotini och filosoferade om livet. Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!