Första dygnet i Oslo

Eftersom att Stefan som jag var med har bott, flera år i Oslo så föreslag han att vi skulle ta en avstickare hit när vi ändå bara var ungefär två timmar ifrån när vi åkte från Fjällbacka. Sagt och gjort och legenden Oscar lånade ut sin fina lägenhet till oss och bjöd på sushi och bubbel när vi kom fram! 


Superutsikt!Supersushi. Sen gick vi upp på taket och där tog jag en bild på mig själv i dörren mendans killarna pratade strunt. 


Sen bad jag Stefan ta en bild på mig och Oscar när vi hoppade upp på ett bord. 

På kvällen gick vi till en köttrestaurang och åt just kött. Med massa tillbehör och drack vin. 


Jag och Kulan!Sen hade vi en sån barhoppning… Mamma mia. Tror vi besökte 8 ställen? Avslutade kvällen iaf på ett as flummigt ställe. Kändes som om vi var på ett rave i Berlin. 
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!