Sista dagarna på båten

Hehe kvällen innan körde vi en riktig utgång. My oh my. På Möja finns det en restaurang som heter Pärlan och hade kareoke kväll. Haha. Inte tråkigt med kareoke i en liten by. Dagen efter kändes det som om jag hade en riktig betingkeps på huvudet. Såg ut såhär då: 

Men blev bättre efter ett dopp och solen 🙂Så seglade vi till lilla Nassa och grillade på kvällen. Jag somna som ett barn strax innan 21. Jag och Julia 🙂 Sista dagen tillbringades på Rödlöga. Där vi fick köpa is. Och så köpte vi så mycket delikatesser till min sista middag. KRÄFTOR!! NI vet min besatthet av dessa små rackare. Glad att jag redan fått äta dem flera gånger. 

Vi improviserade egen snaps också. Krossade krondill och is i vodka. Blev en väldigt god och fräsch snaps!Så pass mysigt…

Walter med snaps och kräfta!
Sen följde de med mig till bryggan och väntade på min färja. De skulle vara kvar några dagar till. 


Men sen fick jag lite panik över att vara ensam så istället för att åka hem när båten anlände kl 00 till Stockholm mötte jag upp Erik och Harpo och blev lite full istället. 
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!