Fornis födelsedag!!

För det är ingen vanlig dag, för det är Mickis födelsedaaaaag! 

Idag så var det överaskningslunch med bubbel för Micki som fyller hela 25 år. Så sjukt. (Minns min 25årsfest som igår!)

Vi åt en lunch och pratade ikapp om sommaren eftersom alla varit på olika resor och inte setts på länge. 

Dömysigt. 

Grattis igen Forni! PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. watch gulfstream park

  newsmax tv live 2023-07-15 08:05:37 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • mysigt 🙂

  Vill tipsa dig om en jättebillig och bra onlineshop med kläder och skor.
  Har skrivit om shoppingsidan på min blogg och länk till shopen finns i blogginlägget in och kolla vettja ♥

  –> http://finest.se/userBlog/entry.php?uid=57855&beid=2717880

  2014-08-08 21:49:21 http://finest.se/linnflink
  Svara
 • Fornis brorsa är fett snygg 🙂

  2014-08-07 18:45:43
  Svara
 • Hejhej!

  Jag träffade en kille i somras i ett jobbsammanhang typ och direkt kände man kemin mellan oss. Vi spenderade 2 dagar tillsammans i en grupp av andra människor så vi kunde inte riktigt göra något med varandra då men det fanns i luften hela tiden, jag sov på hans hotell sista natten ( dock på soffan) men vi låg och myste lite på morgonen ( inget sex, inte ens en kyss ) sen bytte vi nummer och vi började höras snabbt och det var lite sporadiskt typ hej vad händer vad gör du ska vi ses balblabla, men vi var på olika ställen under juli månad så kunde inte ses utan sa bara att vi skulle ses när vi kom hem. Han mindfuckade mig totalt, asså jag blev typ helt kär eller mer besatt av honom efter vi hängt. Men det känns mer som en sexuell grej, jag vill inte ha något seriöst med honom för han är player och otrohetskille. Men i lördags så gick jag hem till honom efter krogen och vi låg, tre gånger och det var riktigt härligt. Sen drog jag ganska tidigt morgonen för jag skulle iväg på en grej. ( Han typ berätta hur mkt han fantiserat om mig och ville hänga på hans båt dagen efter men jag kunde inte) Sen dess har vi inte hörts vilket känns ok, men jag vill typ ha en sexuell relation med honom. Typ jag vill vara tjejen i 50 shades of grey och han kan vara min mr grey. Fattar du? Bara att vi ses och ägnar åt oss sexfantasier och sen så snackar vi aldrig eller blir seriösa. För jag känner att han respekterar mig samtidigt som jag vill att han ska dominera mig. Jag vill vara hans slav typ, haha, fattar du? Nu är bara frågan, hur lägger jag fram det här till honom? Vad är nästa steg? Tänk om han bara såg det som en sexkväll typ. Fast jag tror inte han skulle banga om jag ville ligga igen..?

  2014-08-07 14:06:31
  Svara
 • Hej härliga Dasha!
  Jag skulle vilja ha lite tips av dig, jag ska ha en hemma fest och skulle behöva tips på saker för att få en dunder fest, beerpong är min givna favorit men annat som höjer (begränsad yta och budget) men typ lekar, snacks, pynt osv! Skulle vara guld värt!! Tack för att du alltid är så härligt! Kram

  2014-08-06 22:47:15
  Svara
 • Härliga bilder!

  Jenny 2014-08-06 22:15:59 http://JennyTingvall.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!