Kräftskiva för två, tre och barnvakt

TORSDAG: 

Finns ju inget bättre än att göra något häääärligt på torsdagar och med det smygstarta helgen så den känns lite längre.

Sagt och gjort.

Började kvällen med ett par glas på Storstad. Och när han beställer Drymartini med extra oliver för att han vet att det är så man dricker den utan att man behöver säga det är det ju hur kul som helst?! (Ville skriva att man blir imponerad men så vet jag att han läser bloggen och då ångrade jag mig och skrev ”kul istället” men känns egentligen töntigt så skrev den här parentesen…?)

Glad tjej som äter kräftor på en balkong i sensommaren. FREDAG: 

Plingade tidigt på morgonen med ett bud från ÄLSKA som har en cider gjord på citron och ingefära (som även innehåller mindre socker än alla andra cider!). Hur mumsig som helst. 


Innan våran fredagsmiddag så gick jag, Petra och Margaux till gymmet och sprang ett (skvaller)marathon. Det var skit kul. För vi tog tre löpband på rad och den som skulle berätta om sin sommar fick stå i mitten. Vid ett tillfälle skrattade jag så mycket så jag trampade snett och min fot ramlade emellan två av banden, gjorde som tur inte illa mig men HERREGUD vad vi skrattade då. 

(Keps från New Era och mobilskal från Glitter, t-shirt från Nelly och byxor från NIKE, ”träningsväska” hehe från Louis Vuitton)THAT SHIT CRAY!Älskar kräftor så mycket så det liknar inget annat. Gah. Skönt att ha dessa två hemma igen. <3LÖRDAG

Min kompis Walter skulle på bröllop och påtänkta barnvakten fick förhinder så jag ställde upp och tog med lille MarcJunibacken med Laura, Heimi och Elsa

Sen chillade vi bara hemma. Kollade på lite filmer och lekte tills det var läggdags. Jag gjorde en sallad på koriander, habanero, baby spenat, tomat, salladslök och olja. Och somnade på deras soffa till Sons of Anarchy. 


SÖNDAG:

Denna dag började med min kompis StocksJuiceverket sen tog vi en powerwalk och pratade om alla konstiga människor och om varför han ber mig om råd men ändå gör tvärtom. 


När jag kom hem tog en ett evighets bad. Badade i säkert tre timmar. Skrubbade hela kroppen, tom läpparna – har en speciell skrubb på Makeupstore till det. La mask och gjorde mig verkligen ren. 

Sen Facetime:ade jag med Erik om helgen som gått och om veckan som kommer och om livet. Vi klagade och skrattade och sen tog jag en bild för att föreviga detta helt vanliga men ändå fantastiska samtal mitt i livet. 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!