Dasha och kräftorna

Några kräfttillfällen senaste åren: 

Här käkade jag, Becca och Sandra kräftisar. Sen gick vi ut och dansade. Minns denna kväll väl. Vi var på Wall och jag var så himla glad för att Becca var ledig och ute med mig. 

Här hade jag precis flyttat in i min lägenhet och styrde en kräftskiva på min gård. Lägenheten var inte riktigt klar men jag ville så gärna dra ihop ett gäng och festa och skratta och ha det roligt. Det var en cocktail av olika människor och mina umgängeskretsar men det var roligt. Minns att det var extremt mycket kräftor över men all alkohol tog slut 😀


Det här var en kräftis på mitt förra jobb, Ziperall. Vi hade personalfest och denna bild tog jag på toan. Här var vi nere i Skåne på en kompis gård. Tanken var en kräftskiva för ca sex personer som sen slutade med ungefär 25 personer. Men ni vet vad de säger… Finns det hjärterum finns det stjärterum. 


Förra året! Denna skiva styrde Petra och Mathilda upp i Mathildas nya lägenhet. Eller detta var festlokalen, men ni fattar. 


Här är en minikräftis för två. Jag bjöd över Molly. Vi drack ingen alkohol utan tryckte i oss tre kilo kräftor, bara. Magi. 
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!