Fest på 33kvm, fjortisdashis och min bästaste människa.

Vem är din allra bästa vän?
Becca är min allraste bästaste och finaste och mest trogna vän. 
Hej Dasha. SKulle inte du kunna visa lite bilder från när du var tonåring? Tycker det är så kul att se gamla bilder på bloggerskor! kram♥
Hehe men jovisst! Då kör vi. Spänn fast er. 
Hej, jag är en tjej på 17 år som aldrig haft ett förhållande. Många av mina kompisar har/har haft förhållanden så det känns som att dom vet ”allt”. När dom pratar om sina pojkvänner/gamla ex så känns det så himla konstigt för mig. Det känns som att dom tycker att jag är liten och oerfaren och kan ingenting. Det är inte så att jag har ansträngt mig jätte mycket men jag vill inte heller vara ute och ”leta” efter någon, det känns för krystat. Och många i min släkt är också på mig om det här, och jag säger som det är, men det är som att dom tror att man kan gå ut på stan och haffa någon och sen vips så är man gift för resten av livet!. Min fråga är, hur förklarar jag för vänner/familj att jag inte vill leta efter kärlek? Man kan inte leta efter kärlek så som man letar efter ett par strumpor. Kärlek kommer när den kommer. Men det verkar inte som att min släkt förstår det. Kram♥
 
 
Hej Dasha! Har du någon erfarenhet av distansförhållande? Skulle jättegärna vilja göra en podd om det! Vet att ni hade en med Janni, men du och Forni är lite the queens of my heart när det kommer till kärlek, och vill gärna höra från er. :))
HEJ! Nej det har jag tyvärr inte men däremot har vi en podd som heter ”Distansförhållande”. Du hittar det på Itunes.

Vad är det oromantiskaste du gjort åt någon kille? (du får välja om den är rolig eller om du inte vill svara på den)
Hehe misslyckats med en middag… Det vart katastrof. Tror jag saltade grytan fyra gånger så fick slänga allt. Sa ”Det kan hända den bästa” och beställde pizza. 🙁

Hur gammal anser du att man borde vara för att börja nätdejta?

HUR GAMMAL MAN VILL. Gör det du vill. <3

Gör du något för dina läppar eller låter du dem vara som de är?

Brukar skrubba dem men anats inget. Ibland lite läppglans. 

Föredrar du rakt eller lockigt, långt eller kort hår?

Drömmer om långt hår men mitt blir inte längre än så här… 🙁

 

 

Hur lång är du? Är själv 174 och RIKTIGT osäker på om jag vill ha klackar på krogen de det känns som att jag blir flera huvuden längre än alla andra..

Det är väl ingen längd! Jag är 172 och har skyhöga klackar. Men du ska bara ha det du känner dig bekväm i. Känner du dig inte bekväm så kommer det inte se bra ut. Testa ut en klackhöjd du trivs i. 

Är nyfiken på hur du tänker kring miljö och hållbarhet? Mycket i bloggvärlden uppmuntrar till konsumtion och fortsätter vi som vi gör nu kommer jorden ju inte att hålla länge till 🙁
OJ.. Jag är inte den miljövänligaste personen tyvärr… Försöker inte tillräckligt. 
1. Vad tycker du om little mix?
Vet ej vad det är för något. 
2. Varför heter du Dasha? 
Hehe varför? För min pappa ville det. Mamma ville att jag skulle heta Anja men pappa sa bestämt nej. 
3. Hade du hellre fått all håret varslar en gång eller alltid haft en väldigt putande mage?
Putande mage. :/
4. Om du hade varit tvungen att bo i Sverige men inte i Sthlm vart hade du bott då?
GÖTEBOOOORG. Älskar älskar Gbg. 
5. Bästa låten just nu?
 
 
Dasha! Om du skulle flytta till en ny stad, säg Göteborg, och du inte kände NÅN- vad skulle du göra för att skapa det liv du ville ha?! Hur skulle du börja liksom…. vänner, hobbys etc? Är själv där just nu nämligen, o har i princip bara ett jobb att gå till där teamwork inte är i fokus
Hm.. Hade sökt mig på internet. Finns grupper på fb osv som heter tex ”Inflyttade i GBG” eller liknandes. Sök där! Många ensamma själar som också söker nya vänner 🙂
Vart i Stockholm bor du?
Kungsholmen!
Vilken är det roligaste utstället om man är 19?
Wokhouse!
Varifrån kommer ditt halsband som
Ser ut som en svart liten blomma ?
Hur fixar du ögonbrynen?
Min kompis William har skött dem de senaste åren. 
Har du idrottat eller hade en ”hobby” som ung?
Japp! Ridit i massa år. Extremt ledsen att jag inte gör det längre. 

Se ut som Elin Kling eller Sofi Fahrman?
Sofi Fahrman
Vad gör du med händerna när du dansar, för jag och mina tjejkompisar vet aldrig vart vi ska ha dom (om vi inte har en drink i handen haha)?
Hehe oj. Kanske ska göra en film när jag dansar? Men jag dansar med händerna. Vispar omkring med dem runt mig typ. Hehe. 
Ligga med Markus Rosenberg eller Anders Svensson (fotbollsdudsen)?
Ingen :Z
Drömresemål?
MALDIVERNA!
Bästa nyttiga mat tips?
Fitnessgurus fitnessnudlar. 
Om du skulle börja studera vad skulle du studera då?
Marknadsföring. 
Känner du att du har för höga krav på kommande man? Ni har inte liiiiiite krav när du och Michaela snackar i podden, typ lovebracelet, diamanter osv…. klart man inte ska nöja sig, men pick on some your own size 😉
Nä det tycker jag inte. Och jag har inga problem att spara och köpa det jag själv vill ha om jag inte skulle få det av min karl. Sen när vi pratade just om detta så sa vi även ”Om man får drömma så vill vi ha…”. Och vad vore livet om man inte fick drömma! 
Vart kommer din snygga röda skjorta ifrån?
ZARA. Men tyvärr ungefär tre år gammal. 
Mysigaste sommarinnet? Puss och kram /Alex

Fjällbacka och Oslo är ett fint minne från denna sommar.

Känner du någon som äter veganskt? Skulle du själv kunna tänka dig att bli vegan?
Ja det gör jag och nej jag skulle inte kunna vara det. Dejtande en vegetarian förut. Hemskt för en matintresserad som mig var det. 
Hej Dasha!
Hur hade du firat din födelsedag om du bodde på 33kvm i innerstan med (många) tjejkompisar?
Visst skulle alla få plats, men det skulle bli trångt. Är drinkar innan utgång det enda alternativet?
Tackar mkt för tips! 🙂
Jag hade kört på. Bara pressat in folk tills det inte gick mer. Satsa på rolig musik och sen bara kör. Petra är känd för att ha sjukt mycket för mycket folk hemma hos sig på fester och aldrig hört någon klaga på det utan tvärtom! Vi har alltid haft galet kul. 
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!