Moskva del 1

När vi kom fram till Moskva åkte vi ganska direkt ut till mammas bästis landställe som ligger i Moskva. Att ha ett landställe så nära stan är extremt sällsynt nuförtiden men det är bara för att Moskva blivit så mycket större än vad det var tänkt från början när de byggde staden. Så runt omkring dem är det höghus osv. 

Här är jag och Mammi som grillar grillspett. 

Jag och mammas bästis från skolan. 

Deras historia är ganska amazing. Mamma och vi flyttade ju till Sverige och deras familj flyttade till Hawaii efter några år så de tappade tyvärr kontakten efter några år. Men för ett par år sen får mamma ett samtal och kvinnan på andra sidan luren ber henne sätta sig ner innan hon berättar vad hon tänkt berätta. Då visade det sig att min mammas halvbrors fru var bekant till mammas gamla bästis så hon får höra om mammas efternamn. Och då kommer hon att tänka på mamma och så tog de upp kontakten igen och nu pratar de i telefon flera timmar i veckan och är och hälsar på varandra ett par gånger per år. Är inte det underbart?

En gång bästisar alltid bästisar. 

Tittut!

Sen tog vi en liten promenad och hittade en övergiven bil. 

Jag och Mammi <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!