It’s not a goodbye

Okej mina älskade, här kommer poddavsnittet som jag och Forni spelade in igår.

Det råkar även vara så att det är det sista avsnittet for now…

Sorgligt men sant! Lyssna på podden så får ni höra varför vi lägger ner, men också om våran sommar, om killen jag dejtar (hehe) och framtida bröllop. Tack för de här 66 avsnitten, tack för att ni lyssnat, tack för all kärlek och all feedback. Älskar er!

Avslutar med en bild från vår 1-års fest <333

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Sex Toys will improve your sexual satisfaction and help with your intimacy. You should make sex toys a part of your sexual wellness! Buy Sex Toys for a more enjoyable sex life! More enjoyable alone time with sex toys! There is a fantastic range of sex toys, sexual aids and enhancements available at Sextoysonlinestore.com in the sex shop for women and men. Some of us take it as something completely natural to use exciting sex toys to add something new to our sex life. Others go and think about what they should do and what possibilities there are to make their sex life more interesting, fun and exciting. The answer, of course, is sex toys! There are a whole host of sex toys that can take your sex life to whole new levels. Who knows, maybe this will lead to you suddenly experiencing something you’ve never felt before, something new that gives you such an amazing feeling and sexual pleasure combined with excitement and curiosity that you will continue to make sexy toys a natural part of your life. There are sex toys here for both women and men – take a look at our range and find something that you think looks exciting and that might suit you and your needs! Sex should be pleasant, and today there are a whole host of sex toys that are specially designed to give you exactly the sexual stimulation you want and need. There are sex toys that you can use together with your sexual partner to make sex extra comfortable and challenging. For many, it can feel embarrassing to suggest the use of sex toys with a sexual partner. There is still a taboo and a fear that your fuck partners will feel inadequate if you suggest introducing sex toys into your sex life together. But with good communication, an open mind and a large selection of lovely products, you are guaranteed to be able to take your enjoyment to the next level. Most of the sex products and sex toys are available at Sex Shop Sextoysonlinestore.com  ❤

  Sexleksaker kommer att förbättra din sexuella tillfredsställelse och hjälpa till med din intimitet. Du borde göra sexleksaker till en del av ditt sexuella välbefinnande! Köp sexleksaker för ett roligare sexliv! Roligare ensamtid med sexleksaker! Det finns ett fantastiskt utbud av sexleksaker, sexuella hjälpmedel och förbättringar tillgängliga på Sextoysonlinestore.com i sexbutiken för kvinnor och män. En del av oss tar det som något helt naturligt att använda spännande sexleksaker för att tillföra något nytt till vårt sexliv. Andra går och funderar på vad de ska göra och vilka möjligheter det finns för att göra deras sexliv mer intressant, roligt och spännande. Svaret är förstås sexleksaker! Det finns en mängd sexleksaker som kan ta ditt sexliv till helt nya nivåer. Vem vet, kanske kommer detta att leda till att du plötsligt upplever något du aldrig känt förut, något nytt som ger dig en sådan fantastisk känsla och sexuell njutning kombinerat med spänning och nyfikenhet att du kommer fortsätta att göra sexleksaker till en naturlig del av ditt liv . Här finns sexleksaker för både kvinnor och män – ta en titt på vårt sexleksaks sortiment och hitta något som du tycker ser spännande ut och som kanske passar dig och dina behov! Sex ska vara behagligt och idag finns det en hel uppsjö av sexleksaker som är speciellt framtagna för att ge dig precis den sexuella stimulans du vill och behöver. Det finns sexleksaker som du kan använda tillsammans med din sexpartner för att göra sexet extra bekvämt och utmanande. För många kan det kännas pinsamt att föreslå användning av sexleksaker med sexpartner. Det finns fortfarande ett tabu och en rädsla för att din sexpartner ska känna sig otillräcklig om du föreslår att du ska introducera sexleksaker i ert sexliv tillsammans. Men med bra kommunikation, ett öppet sinne och ett stort utbud av härliga sexprodukter kommer du garanterat att kunna ta din sexnjutning till nästa orgasm nivå. De flesta av sexprodukterna och sexleksakerna finns på Sextoysonlinestore.com ❤

  Med Vänlig Hälsning
  Mediachef Stockholm Stad
  Peter Bergstrom

  Sextoysonlinestore.com 2023-08-11 09:32:17 https://sextoysonlinestore.com
  Svara
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. racing live tv

  newsmax live streaming 2023-07-15 05:20:56 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Lyssnade på er pod om otrohet från 2013
  Har en historia med en kille under sex år. När vi träffades var vi unga och jag hade inga verktyg, var extremt sjuk i min depression med borderline symptom och ingen familj som verkligen fanns där för mig.
  Gjorde så många misstag, alldeles för många. Det har varit så upp och ned. Ibland var vi tsm, ibland inte, ibland var det ”vi” men vi fick inte vara med någon annan och jag var det ändå. Han var känslokall och jag fruktanvärd.
  Tog tag i livet efter alldeles för lång tid men gjorde det och har idag byggt upp mig själv från noll. Idag har vi ett stabilt förhållande med mycket glädje och kärlek. Har glömt hur kall han var då jag sedan länge har förlåtit honom, men all den smärta jag själv orsakade, både mig själv och honom smärtar fortfarande djupt i själen. Har tagit åtgärder, växt osv men kan knappt andas när jag tänker på vem jag var. Kan verkligen inte förstå alla idiotiska grejer, idiotiska beslut.
  Vill gå vidare, någonstans förlåta mig själv (han har sedan länge gjort det), ha en bättre förståelse för vem jag var. Vill bygga ett liv med denna man, han är min livs kärlek och kan inte tänka mig att ens röra vid någon annan. Är så orolig för att förstöra att knappt vill prata med andra män.
  Har fått trauma av det här. självförvållat, ondska, har under perioder till 100% tyckt att jag varit värre än de ondaste av de onda. Hur kunde jag?
  Trodde det skulle bli bättre med de bra beslut som tagits för att bli en bra människa, iaf bättre men inser nu att det försvinner inte. Den där smärtan sitter kvar, självkänslan är i botten och orkar ibland knappt hålla huvudet uppe.
  Vill vara glad, leva det fina liv vi har tillsammans nu, göra vår framtid fantastisk men måste gå vidare.
  Kan bara tänka på hur ond andra måste se mig. Ondskans barn.
  Vet inte vad jag ska göra.

  2015-01-08 17:01:30
  Svara
 • Kommer sakna er podd sjukt mycket! Ni är bäst ♥

  2014-09-15 00:21:17
  Svara
 • Tack tack tack för alla dessa underbara avsnitt! Efter att ha lyssnat igenom alla avsnitt igen och igen och igen denna sommaren för att ta mig igenom varje dag är det klart man blir ledsen att det inte blir fler, men allt ni gjort har varit sååå bra! Tack återigen ??

  2014-09-07 15:57:46
  Svara
 • Åh, kommer sakna eran podd ♥ Men tack för det fina man fått ! Kram.

  2014-09-07 04:44:30 http://wanderlustes.blogg.se
  Svara
 • Tack snälla snälla snälla för denna fantastiska podd. Jag har gråtit, skrattat och levt med er på något konstigt sätt. Ni har liksom blivit mina kompisar! Ni har fått mig att uppskatta livet på ett helt nytt sätt och gett ett perspektiv jag inte har haft förut. Jag har lärt mig att älska mat och dryck, lärt mig att det är helt ok att festa som om det inte var någon morgondag, helt ok att provkyssa en kille halvpackad en fredagskväll, helt ok att köpa den där väskan man vill ha när man är ledsen, helt ok att skrika slåss och hata livet och lika jävla ok att älska det dagen efter.

  Ni har lärt mig att jag får vara allting jag vill vara och att folk som inte gillar det inte är något att ha. Och framförallt har ni lärt mig att älska livet, människor och världen så himla himla mycket.
  TACK för att ni har delat med er! ♥

  2014-09-06 14:21:47
  Svara
 • Bästa podden alla kategorier, tack för världens bästa underhållning och råd i livet! ♥

  Jenny 2014-09-05 15:43:24 http://jennywiden.devote.se
  Svara
 • Så himla tråkigt! Men tack för alla fantastiska avsnitt. Hoppas ni slänger in lite avsnitt någon gång ibland när ni kommer på något som ni vill prata om!!

  2014-09-05 15:11:23
  Svara
 • Alltså så sorgligt!!!!!! Tack för världens bästa podd.

  OCH IDÉN MED MAT-PODD/MAT-TV, alltså bästa idén ever!!!!!!! DO IT. Snälla.

  2014-09-05 14:37:01 http://cece.blogg.se
  Svara
 • Älskar er! Har lärt mig mycket och insett mycket tack vare er. Ni har hjälp mig under tuffa perioder och fått mig skratta när jag helst velat gråta. Ni är bäst hoppas ni kmr tillbaka ! ?

  2014-09-04 23:01:31
  Svara
 • Jag börjar typ gråta nu, så sorgligt att världens bästa podd ska läggas ner!
  jag tror inte ni förstår hur mycket eran podd har hjälpt, hur många minnen som dyker upp!
  ni har gett så mycket skratt och tårar och givet viss mycket mycket mer!

  även om eran podd läggs ner så tänker jag inte sluta lyssna, ,mår alltid bättre efter att ha lyssnat på något av era avsnitt! så tack så jätte mycket för alla avsnitt som ni gjort! trodde aldrig att en podd kunde vara så här

  massa kärlek till er!!!!! ♥ ♥

  2014-09-04 22:35:00
  Svara
 • Blev tårögd när jag läste det här. En timme senare vågade jag lyssna på det sista. Fy tusan vad grymma ni är och vilket fantastisk jobb ni har gjort! Finns inte ett avsnitt jag har bara lyssnat en gång på.
  Michaela och Dasha ni är stora förebilder och förmedlat så mycket kloka ord. Tack för allt!
  Kärlek är det finaste som finns och ni är verkligen värd det bästa. Lycka till i all framtid och var så himla stolta över er själva.
  Ser framemot matprogrammet!

  2014-09-04 22:33:22
  Svara
 • men gud så ledsamt!

  2014-09-04 21:15:04 http://isabyl.blogg.se
  Svara
 • Skrattade mig igenom hela avsnittet för hur himla roligt det är att lyssna på er, men grät när ni sa hej då för att ni är så himla fina och för att torsdagar kommer bli så tomma i höst ♥

  2014-09-04 20:10:31
  Svara
 • Klart tråkigt att det är slut, men onödigt med alla sura kommentarer ni får.. Tack för en underbar podd så länge den varade!! Kommer ha kvar alla avsnitt och lyssna lite nu och då ♥

  Elina 2014-09-04 19:48:17 http://elektrisk.devote.se
  Svara
 • Tack bästa ni! Men fundera på att fortsätta med nån annan? Om inte båda vill fortsätta kan ni ju ändra lite på teamet? Fast ni två e bäst men kan ju bli bra i alla fall ♥

  2014-09-04 19:34:00
  Svara
 • tack för bästa podden ♥

  Jessica 2014-09-04 19:06:57 http://1168853.devote.se
  Svara
 • Tack så himla mycket för dom här 66 avsnitten, de har verkligen varit så himla bra! Hoppas vi hörs snart igen

  2014-09-04 18:06:22
  Svara
 • Jag förstår, men torsdagarna kommer bli så mycket tråkigare utan er! Puss

  2014-09-04 18:03:35 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!