Misslyckade Dasha

Jag försöker ju vara ärlig mot er. Ibland trummar jag på vad jag delar med mig men det är bara för att jag anser det vara för privat.

Men nu ska ni får se… Tänkte man ska dela med sig när det går helt åt helvete också.

Igår skulle jag laga köttfärsbiffar med feta och chili. Vet inte riktigt vad det var som hände men det blev skit. Antar jag hade för mycket äggula i och att hoppa ströbrödet inte var en bra ide. Och att ha dem på låg värme från början "bara för de är lite tjocka" var sämsta iden ever. Hade även sönder ett av mina mormors vinglas igår. Vet inte riktigt vad det är med mig just nu. Är väldigt disträ vilket slutar med små olyckor runt mig hela tiden. 28 år och blivit klumpig? Kan det stämma?

Ska tillägga att det blev gott… Ändå. Salladen var fin. Och rödvinet.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!