Titt-ut

Klassisk photoboothbild levereras till er denna fredag. 

Idag hände något i mitt liv. Riktig end of an era. Först grät jag så jag hade randiga kinder och mascaran droppade på min vita blus hela vägen hem från stan. La mig under duntäcket och grät mig till sömns. Sen vaknade jag för en stund sedan, pratade med viktiga vänner och mamma och kom fram till en helt annan sak. Att detta kanske inte alls var så dåligt och jobbigt som jag först trodde. Utan att det snarare är en välsignelse och en hård putt åt rätt hål. 

Antar ni inte är med riktigt än men ni kommer få följa med. Förmodligen redan på måndag. Nu ska jag däremot gå på AW och fira! Trodde aldrig jag skulle säga den meningen denna dag men nu känner jag så!

Nu firar vi. Vad gör ni denna fredag?

Puss då. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!