Snoozar du bort livet?

Vilken morgonmänniska är du? Är du den som hoppar upp innan klockan ens ringer? Den som inte har något som helst problem med att gå upp när första tonen når ditt öra från larmet? 

Det gör inte jag. Jag snoozar i regel minst 40 minuter. ibland 70 minuter. De flesta mornar skulle jag ge bort min Chanel för att få sova 30 minuter till. Önskar verkligen jag inte vore så trött på morgonen men jag vet inte hur man ändrar detta beteende jag haft sen jag var liten. Jag snoozade alltså redan när jag gick på mellanstadiet. Minns att jag hade en väckarklocka som såg ut som en anka. Och lät som en anka när den ringde. Kvack kvack kvack – varje 10 minuter. Fattat att det var mammas påhitt. Vem köper en så irriterande väckarklocka? 

Nu har jag sjukt bråttom, som vanligt. Som alla andra mornar. 

Hej på er!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!