Utvärdering av Neutrogena

Nuuuuu har jag testat klart denna serie. (La upp bild på rosa serien innan men fick fel skickad till mig. Fick denna dagen efter och det är denna jag kört på.) 

Jag tänker berätta för er att jag får ofta komplimanger för min hy. Flera som tom säger att den ser ut som en liten porslinsdocka. Och det är självklart genetiskt och jag har haft tur OCKSÅ. Men jag tar väl hand om min hud. 

Sover sällan med smink. Bara när jag är full… Tvättar den morgon och kväll MEN

och här ska ni lyssna. 

Jag skrubbar mitt ansikte (och hela kroppen med för den delen) väldigt ofta. Därför vill jag säga att Neutrogenas ansiktsskrubb är bra. Den är bra och den är extremt prisvärd. Detta är skönhetstipset ni får av lille mig idag. 

Hoppas ni har en härlig fredag framför er???

Berätta vad ni ska göra i kommentarsfältet. PLEASE. 

(Jag ska jobbajobbajobba och sen ska jag laga råraka med ryskkaviar till middag och dricka rödvin och pussas). 


PS!!!

Neutrogena har en as fet och as lätt tävling just nu. Den är så enkel att ni kommer skratta. Va med och tävla!

NI hittar den sajten HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!