Kåken, barhoppning i Gamla stan och MAT

TORSDAG:

Nu när jag startat Helium Studios så kommer jag extra knäcka lite som dj har jag bestämt mig för. Det är bra extrapengar och sjukt kul? Här på Kåken i torsdags då: 


Jag och lilla gumman Redgert


FREDAG:

Fredagen spenderades i sängen med datorn i knät och massa jobb. På kvällen lagade jag dock råraka med ryskkaviar och drack inte rödpang. Somnade fem minuter in i filmen och sov i ungefär 12 timmar. 
LÖRDAG: 

Eftersom att fixa och dona runt matbordet är det mysigaste jag vet smög jag upp lite tidigare än mitt sällskap och gick ner på affären och handlade en lördagsfrukost. Började med färskpressad juice på dessa frukter:


Frukosten gick i klassiska färger. Skinka, kalkon, ost, grönsaker, nybakad baguett, kaffe, te, ägg och juicen dåre :-))


Min juice och nya sporttoppen från Adidas :-))


Efter frukosten tog jag på mig en hoodie och så fick jag skjuts av en kompis till stan där jag hade hittat ett soffbord! Helt overkligt att jag inte hittat något jag gillat på de två åren jag bott här. Eller jo jag hittade ett förut om 40k på NK kändes beyond saftigt. 


Liten sneak-peak på en av delarna. Ni får se bättre bilder sen! 


Sen blev det helt plötsligt bråttom och då hoppade jag i denna blus från DRYLAKE och promenerade ner på stan.


Eftersom att det var sol tog jag en selfie och var otroligt nöjd med livet. 


En bärry på Pastis i Gamla Stan. 


Eftersom kulan kände kocken så blev det en specialmåltid. Han kom in med massa olika smårätter och det var otroligt gott. Pastis är ett litet hål i väggen och jag rekommenderar denna restaurang för alla. 


Vi åt allt från charkisar till anklever, fläsklegg, mini råbiffar: 


Efter ett tag kom han in med en hel kyckling som grillats i 45 minuter. Till det var det kantareller, ostronskivling och andra goda svampar. 

Mitt brunchsällskap: …promenad. Hehe. 


Efter Pastis skulle vi besöka ett annat ställe i gamla stan och när vi kommer in upptäcker jag att det står en människa i baren som jag inte drar super jämt med… Eftersom jag var den enda som beställde en annan sorts drink än alla andra så var jag säker på att han spottat eller stoppat K*K** i den. Så jag tvingade alla killarna att smaka på den drinken också… Den var sjukt god… Önskar han inte gjorde något hemskt med den….. 🙁


På kvällen var man lite på lyset men det struntade vi i och fortsatte med drinkar på EscalierAvslutade kvällen med att dansa till RNB på SpitfireHär är jag och Miriam Bryant! Hon har en ny singel som heter DRAGON och är right up my alley. Ni kan lyssna på den här


SÖNDAG:

Oplanerat igår så pratade jag med en kompis på kvällen efter att jag postade mitt inlägg om choklad och gråtfilm. Så hämtade han mig och så åt vi persisk mat och kollade på en film hos honom som hette The Spectakular NOW. Den var sådär… Magisk helg har jag haft. Absolut helt underbar. Tack alla inblandade <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • You have noted very interesting details! ps decent web site. carreras en vivo hipódromo camarero

  newsmax live tv streaming now 2023-07-15 02:59:42 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Herregud du liknar Michaela Forni på 11:e bilden! Haha, ni brukar aldrig annars likna varandra men det är någonting med den bilden 🙂

  2014-09-25 23:24:47
  Svara
 • Ska du sälja heliumballonger på ditt nya företag? Berätta gärna lite mer 🙂 Ha det bra Dasha, kram!

  2014-09-23 01:11:33
  Svara
 • Härligt med många bilder!

  Katarina och Rebecca 2014-09-22 21:10:39 http://1172655.devote.se
  Svara
 • DÖDR va snygga killkompisar, speciellt han brunetten på bild nr 12 med t-shirt, ge mig

  2014-09-22 19:34:02
  Svara
 • Jag jobbar som Au Pair i New Jersey och igår räddade en surfare mitt och mitt värdbarns liv, läs om vad som hände här.

  http://linnea.for.me/2014/september/det-laskigaste-jag-varit-med-om.html#comments

  Kram!

  2014-09-22 16:44:19 http://linnea.for.me
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!