Beyonce’s och Jay’s treat till fansen

Ingen har väl missat Beyonce’s och Jay’z turné ”On the run”? 

De avslutade hela turnén i Paris med att treat:a publiken med en massa privata filmer och bilder som de aldrig någonsin visat innan. Bla från Blue’s födsel och deras bröllop. Är det en video man ska se i år så är det denna. Inte ofta man blir helt tårögd av att se något när man vaknar 05.40. Men det blev jag. 

Det finaste i livet är ändå kärleken.

Asså wow. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • But wanna say that this really is quite helpful , Thanks for taking your time to write this. kcal 9 live

  watch newsmax live 2023-07-15 02:30:22 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Jag va där båda dagarna ? de va magiskt! Meeeen… Filmen visades under alla(17 elr 18) konserter i USA också, så de ingick i ”turnén” och va inte ett special treat för oss som va i Paris ?

  2014-09-27 08:04:34
  Svara
 • Jag såg detta live och dog typ, bästa som hänt mig någonsin. inga ord kan beskriva detta. Hade iofs sett klippet på youtube 10 ggr om dagen sedan deras första konsert i USA men det var ändå helt sjuuuuuuuukt bra. Finns inga ord

  2014-09-24 14:58:02
  Svara
 • Alltså Dasha jag dööööör ???

  2014-09-24 10:00:16 http://Jensen.spotlife.se
  Svara
 • Hallå Dasha! ÄLSKAR din blogg. Jag kommer ifrån Göteborg och har faktiskt inte varit alls mycket i Stockholm.. Ska iallfall ditt snart för att jag ska på konsert där och fira min födelsedag lite sent med min syster. Nu till min fråga, vart shoppar vi, vilka platser besöker vi, vart dricker vi drinkar och vart äter vi middag?? För kan typ ingenting i Stockholm.. Hade varit grymt om du ville mig dina bästa tips:-)

  2014-09-24 09:56:21
  Svara
 • Alltså jag dör!!

  2014-09-24 09:08:58 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!