INTE GRAVID

Alltså nu får ni faktiskt ta och kamma er mina älskade små bloggläsare. 

Fått lite frågor här och där under sommaren men läste en imorse där jag kände att – Nä nu får det vara nog. 

JAG ÄR INTE PREGGO! 

Jag har bara ätit gott i sommar. Och i våras. Och egentligen i hela mitt liv. Är inte mat livet? Mat och kärlek det är fan livet. Men jag har heller inte tränat eller rört mig ett smack i sommar. Det är därför jag blivit lite ”mjuk”. Men jag har inte bakat en bulle i ugnen. Så lugna er. Sluta genast upp med denna hets. 



Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Thank you for great information. I look forward to the continuation. stream racing

  Svara
 • Tycker du e lite för smal i min smak. Så gå för guds skull inte ner mera! Kanske folk tänkte på att ditt hår växer och att du snart berättar varför …

  2014-09-27 17:56:23
  Svara
 • HAHAHHAHA På vilka bilder ser du preggo ut??????????
  Jag har inte följt dig alls länge så jag vet inte hur smal du var innan, men nu. Du är definitivt INTE tjock nu (sen har jag ingenting att jämföra med) MEN tycker du att du har blivit mjukare fine. Tycker du är hur fin som helst som du är precis nu.
  Det Stråååålar om dig (menar inte att det preggostrålar om dig) 🙂

  2014-09-27 11:41:39
  Svara
 • fy fan att folk fortfarande har mage att fråga och antyda att man är gravid eller att när det är ” dags ” att bli det. Herregud folk ! Låt andra vara ifred, har man gått upp i vikt så har man…och det kan man få göra utan att någon ska påpeka det på något sätt. Är man gravid så är det väl upp till en själv när man känner att man VILL berätta det.
  Jösses va trött man blir på sånna människor !

  2014-09-27 10:26:31 http://moonzanna.se
  Svara
 • Kollade in dina senaste inlägg nu, såg inte en enda bild där man ens skulle kunna ana en mage!? folk får ge sig, snacka om att leta gossip!

  2014-09-27 09:34:59 http://isabyl.blogg.se
  Svara
 • Haha va? Ser inte ett uns av mjukhet? Lika snygg som vanligt

  2014-09-27 08:35:20
  Svara
 • Amen HALLÅ du ser ju över huvud taget inte gravid ut på något sätt!! Håller med dig – skärp er där ute!

  2014-09-27 00:24:23
  Svara
 • Du ser precis lika slank och snygg ut som alltid! Du är vacker och behöver inte gå ner ett hekto! Du har en super fin kropp tycker jag! Puss!

  2014-09-26 23:15:28
  Svara
 • Vad har du för lustiga läsare? Du ser inte ens ”mjuk” ut, lika slank som innan sommaren.
  Bästa bloggen har du, puss.

  2014-09-26 21:17:17
  Svara
 • jättekonstig kommentar! du ser absolut inte gravid ut!! du ska inte behöva ”försvara dig” med att säga att du ätit mycket heller för du ser absolut inte stor ut! 🙂

  2014-09-26 17:46:39
  Svara
 • Detta inlägg fick mig att fundera, vad har jag missat? Jag blev promt tvungen att kolla tillbaka på dina senaste inlägg och leta efter ”bevis” på att du skulle vara gravid. Inlägg efter inlägg, men jag ser det inte. Jag ser bara samma snygga Dasha! Vart skulle det finnas ”gravidkilon” undrar jag? Vilka är dessa människor? Hur pass utseende fixerade kan människor vara?

  Lycka till med nya företaget! Kram

  2014-09-26 14:02:40
  Svara
 • du är fan den snyggaste och så bra förebild. Folk är så avundsjuka!!

  2014-09-26 12:07:02 http://jennyapril.blogg.se
  Svara
 • Otroligt oskön kommentar. Även om man är vacker som gravid så kan jag inte förstå varför man fäller en sådan kommentar då man oftas tänker ”va är jag tjock?” om någon tror att man är gravid…
  Du är så otroligt bra person Dasha! keep up the good work! btw love love love salsan med koriander. fortsätt med mat, massor med mat och posta det i bloggen för det gör mig så glad då du ger sjukt mycket inspiration!

  ha en gryyym helg!

  2014-09-26 12:03:33
  Svara
 • De som lägger dessa jävla kommentarer har nog aldrig sett någon med bulle i ugn! Vad händer i vår värd när alla ska vara pinsmala toppmodeller för att vara godkända! BTW så är du jätte fin i kroppen! Och kvinna!! Inte flicka?

  2014-09-26 11:58:01
  Svara
 • Men alltså VA?! Människor…
  Aldrig sett en endaste bild på dig där du sett gravid ut på nåt sätt. Du är fin! Hoppas verkligen du inte tar åt dig. Ikväll blir det hummer på Vassa eggen- tack för tipset =)

  2014-09-26 10:54:37
  Svara
 • Har aldrig kommenterat men var tvungen nu! Sjukt oskön kommentar MEN jag tror mer att hon syfta på att du skrev att ditt hår verkligen växer nu, och att du skulle berätta varför osv. Fortfarande extremt okänsligt men helt allvarligt, seriöst och ärligt ser du så långt ifrån gravid ut man kan komma på dina bilder, och oavsett om du blivit ”mjuk” eller inte syns det absolut inte någonstans! Tänk inte ens på den där kommentarjäveln. Ha en fin dag! Puss!

  2014-09-26 10:48:11
  Svara
 • förstår inte hur folk tänker. du är fin oavsett hur du ser ut. dessutom skulle man ju inte dricka alkohol om man var gravid.
  stå på dg dasha!

  2014-09-26 10:14:00
  Svara
 • Däremot är jag så nyfiken så att jag kan dö på vad Helium studios är!?

  2014-09-26 10:11:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!