Nytt soffbord

Galen måndag!! "Min helg i bilder" kommer förmodligen ikväll annars imorgon. Men tänkte ändå skjuta till med ett lite snabbare inlägg (min helg i bilder tar tid jag ej ligger inne med just nu)……

Minns ni jag berättade om mitt nya vardagsrumsbord? Ganska sjukt att jag bott här i över två år men fortfarande inte har en lampa i hallen eller ett soffbord. Men nu har jag äntligen hittat ett jag gillade och hade råd med. Har ju uppenbarligen hittat flera jag gillar men det för 40.000 på NK kändes som ett bord jag kan fortsätta drömma om.

Detta är från Zara Home iallafall! Fint va? Jag gillar verkligen det bara mer och mer för varje dag som går. Det är alltså tre små bord som man kan dra isär om man vill.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!