Kärlek med Dasha

Läs ”Kärlek med Dasha”

HÄR

Denna gång handlar det om en kompis som vill ha hjälp med sin vän som börjat leva lite destruktivt. Träffar många killar och sen nya killar på det för att fylla igen ”hålet” efter förra. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation. watch racing free online

  newsmax live stream 2023-07-15 00:33:14 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. horse racing live stream free

  alkass 2 live stream 2023-07-07 01:31:56 https://freehorseracingtv.com/live2/al-kass-sports-1-live/
  Svara
 • Alltså wow. Vad skönt det där var att läsa. När jag började läsa kändes det som att det var exakt mig det handlade om. Jag är 21 år och har träffat killar sedan jag var 14. Varit tillsammans med någon kille ett halvår hit och ett halvår dit, medan alla mina vänner haft ”den stora tonårskärleken” eller förhållanden som varat tre år. Känner mig så himla dum som varit tillsammans med så många och folk skämtar alltid om det. För två månader sedan träffade jag mannen i mitt liv. Han har sedan tidigare haft ett förhållande på 3.5 år och jag kände mig så oseriös när jag kom rabblandes med förhållande efter förhållande. I texten började jag fundera på om jag kanske utvecklat ett självdestruktivt beteende, att jag bara fyller hål. Min kille är livrädd att han bara kommer bli ”en i mängden” trots att jag försökt förklara att det inte är så. Samtidigt blir jag rädd, tänk om det är faktiskt mig det är fel på? Tänk om ingen orkar med mig för att jag inte är hel? Tänk om daet inte håller med denna drömman? Sedan såg jag ditt svar och pustade ut. Jag har ju faktiskt gått runt i alla dessa år och väntat på Honom. Han är här nu.

  ”Someday, someone will walk into your life and make you realize why if never worked out with anyone else”.

  2014-10-08 22:51:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!