Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kärlek med Dasha

Läs ”Kärlek med Dasha”

HÄR

Denna gång handlar det om en kompis som vill ha hjälp med sin vän som börjat leva lite destruktivt. Träffar många killar och sen nya killar på det för att fylla igen ”hålet” efter förra. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Alltså wow. Vad skönt det där var att läsa. När jag började läsa kändes det som att det var exakt mig det handlade om. Jag är 21 år och har träffat killar sedan jag var 14. Varit tillsammans med någon kille ett halvår hit och ett halvår dit, medan alla mina vänner haft ”den stora tonårskärleken” eller förhållanden som varat tre år. Känner mig så himla dum som varit tillsammans med så många och folk skämtar alltid om det. För två månader sedan träffade jag mannen i mitt liv. Han har sedan tidigare haft ett förhållande på 3.5 år och jag kände mig så oseriös när jag kom rabblandes med förhållande efter förhållande. I texten började jag fundera på om jag kanske utvecklat ett självdestruktivt beteende, att jag bara fyller hål. Min kille är livrädd att han bara kommer bli ”en i mängden” trots att jag försökt förklara att det inte är så. Samtidigt blir jag rädd, tänk om det är faktiskt mig det är fel på? Tänk om ingen orkar med mig för att jag inte är hel? Tänk om daet inte håller med denna drömman? Sedan såg jag ditt svar och pustade ut. Jag har ju faktiskt gått runt i alla dessa år och väntat på Honom. Han är här nu.

    ”Someday, someone will walk into your life and make you realize why if never worked out with anyone else”.

    2014-10-08 22:51:40
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind