LASERFIFFI (del 1)

Ni som följer mig i sociala medier

(som Instagram och Twitter där jag heter Dondasha)

vet att jag i veckan sökte en klinik som gjorde IPL laserbehandling för att avlägsna hår i armhålorna och bikinin för en härlig peng. Hittade en salong som heter SPA BY US och där de oktober månad har specielpris på detta! 

Så om ni vill köra som mig (brasilian nertill…. Vilket betyder att allt ska putsväck där nere plus allt putsväck i armhålorna) för endast  2500kr per gång (isl för 3700kr!). Detta erbjudande är som sagt oktober ut men man kan köpa flera tillfällen nu och använda sen.

Man vet inte riktigt hur många behandlingar som krävs för alla har olika sorts hårväxt. Men mellan 4-10 gånger är det vanligaste som jag uppfattad det. Vill man avlägsna hår från andra ställen än just dessa erbjudanden har de 15% på det just nu. Men brasilian och armhålorna är superspecial just nu. 

Men kan ni föreställa er hur skönt? Att aldrig mer behöva raka sig eller tänka på det? Ni vet när man är utomlands och solar och badar och bikinin skaver och det blir irriterat och tom kanske gör ont ibland. Så bah behöver man inte tänka på det mer!?! Ever. 

Jag tror detta är det nya svarta.

Om några år kommer alla skratta och ba:

-”Hehe, minns ni när man rakade sig och fick röda prickar? Sjukt!” 

Jag gjorde min första behandling i onsdags. Allting är över på tio minuter max. Då ska vi säga att jag tog några ”pusta ut”-sekunder då och då. För grejen är att det gör lite ont när lasern träffar huden. Det känns som ett tjockt gummiband daskar till dig.

MEN bästa är att det gör ont i en halv sekund. Sen försvinner smärtan. Så man behöver inte kyla eller något i efterhand. Det är en sekunds smärta. Ser ganska roligt ut. Borde fan filmat nu när jag tänker efter. Gör det nästa gång som är om fyra veckor! Men jag har våldsamt låg smärtgräns och om vi säger så här, att jag klarade av det och kommer göra så många behandlingar det behövs så klarar alla detta.

Alla. 

Ni kan gå in och läsa mer på deras hemsida HÄR

Boka tid på tele: 086112311

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej!

  Vet att du kör IPL men tänkte bara tipsa om att riktig laser, typ diodlaser, är SÅ mycket mer effektivt! Många kliniker som tidigare har kört IPL har slutat för att effekten inte är i närheten lika bra som laser. Jag har provat både och och IPL ger mycket sämre effekt och det krävs många fler behandlingar. Prova riktig laser så kommer du bli så imponerad! Ville bara tipsa om det. Kram.

  anonym 2017-11-01 19:22:50
  Svara
 • Oj vad många negativa kommentarer! Hade trott att det skulle vara helt tvärt om! Detta kan ju vara bästa uppfinningen sen hjulet! drömmen att slippa raka sig och slippa alla dessa röda prickar och stubb = hur bra?!?! Detta kommer jag garanterat göra när jag får råd. Och gällande kommentarerna om det fantastiska skyddande håret så kan jag med glädje meddela att trenden att vara hårfri har utrotat flatlössen, win win. Har alltid rakat mig och har inte fått men för livet av det. Puss och kram

  2014-10-16 14:57:03
  Svara
 • bättre att se ut som en skogsmulle?

  2014-10-12 14:47:38
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Tina:
   Jaaa det finns då inga alternativ där emellan? Antingen skogsmulle eller helt kal? 😉

   2014-10-12 15:06:11
   Svara
 • Brasiliansk vaxning är inte det när man lämnar hår fram som är ungefär två fingrar brett? Inte tar bort allt..

  2014-10-11 22:05:14
  Svara
 • Förstår inte varför du vill se ut som en liten flicka där nere men vi tycker ju alla olika. Men som någon skrev, håret finns där av en anledning och någon gång i livet kanske du ändrar dig eller kommer i en situation då det kanske är bra med lite hår som skyddar.

  2014-10-11 13:38:38
  Svara
 • 10 gånger är en kvarts miljon…

  2014-10-11 13:15:51
  Svara
 • Nu kritiserar jag inte dig, Dasha, eftersom alla får göra vad de vill med sin egen kropp. Men jag ställer mig ändå tveksamt till att permanent ta bort hår som finns av en naturlig anledning och har en skyddande funktion. Att tillfälligt avlägsna hår på grund av rådande normer är en sak, men det växer alltid tillbaka. Jag tycker på något sätt att det känns skrämmande att ta bort någonting så naturligt permanent som aldrig växer tillbaka även om normerna skulle ändras. Nu behöver man ju förstås inte följa dessa skönhetsnormer om man inte vill men jag tror att de flesta påverkas av dem vare sig de vill det eller inte.

  På något sätt känns det som att normerna har vunnit över människan när man går till så drastiska åtgärder som att permanent ta bort någonting som är en del av kvinnans naturliga kropp bara för att samhället anser det vara fult/äckligt. Otroligt sorgligt tycker jag.

  2014-10-11 12:42:36
  Svara
 • Vilken bra blogg du har, kolla in min tränings blogg o kommentera gärna!

  Kramar fannyjasmine

  Fanny 2014-10-10 21:54:00 http://fannyjasmine.devote.se
  Svara
 • Om ytterligare några år kommer alla skratta och ba:
  ”Hehe, minns ni när samhällets normer handlade om att alla kvinnor kände sig tvungna att raka sig överallt, när de fick lära sig från barnsben att hår är äckligt och fult på kvinnor och när kvinnor följde skeva skönhetsideal endast för att vara mannen till lags? Sjukt!”
  Jag hoppas verkligen att detta kommer bli det nya svarta.

  2014-10-10 20:38:20
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Angie:
   Heja heja Angie! Spot on.

   2014-10-15 02:54:23
   Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Angie:
   Fast kanske kan vara så att man vill lasra/raka/vaxa/ bort allt/inget/lite för att vara sig själv till lags?

   2014-10-11 12:54:21
   Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Angie
   Håller med till 110% !!!

   2014-10-11 12:36:12
   Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Angie:
   Hear ya sister! Tänker även att håret finns ju där av en anledning och instinktivt känns det dumt att ta bort det för all evighet…

   2014-10-11 10:20:08
   Svara
 • Fast sa du int i ett podcast-avsnitt att du int gillar brasilian/allt bort? 🙂

  2014-10-10 14:14:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!