Griffins, dejtnight och chiapudding

FREDAG

Jag hade en middagsdejt på fredagen men han dröjde så jag kollade på ett avsnitt av Greys Anatomy och drack en bärry medans jag väntade. 


Här skickade jag en bild och sa att jag preppat allt men att det inte var någon stress för jag hade som sagt Greys att kolla på och kollade gärna klart den pga världens bästa serie. Det blev tacos på chiligryta jag gjorde någon vecka innan. Fick höra att det var det godaste ever. ”Alltså ever ihop med denna salsa och guacamole”. Att göra allt eget är såklart 1000ggr godare än att köpa avokado och ha i något pulver (!?). Sen… hehe gjorde jag chiapudding för första gången.  Det är döenkelt och tar typ 1 minut att göra. Googla recept! Finns massa olika men jag använde kokosmjölk. 1 burk kokosmjölk och 2 DL chiafrön. Tog en del bilder för att visa er hur fin den var. Och urgod vart den!


Men när jag berättade för mitt sällskap att den var nyttig och inte innehöll nå socker ”och skit” gillade han den visst inte längre. 

”Jag gillar ju socker, det vet du” (äkta killkommentar). 

MEN JA det vet jag och jag gillar också socker men det är inte så bra att äta det jäääämt. Gillar skräckfilmer också. Betyder inte att jag vill utöva dem när jag stängt av filmen. 

LÖRDAG:

På lördagen promenerade vi till Griffins för en superbrunch. Det här är stans abolsut bästa brunch just nu. De spelade hög rnb musik och så god mat! Älskar när det inte är traditionell brunch bara. Dvs korv och burgare ”bara”. Utan här var det mycket fräscha sallader och råbiff etc. Riktigt bra var den!
Detta mina vänner. Är världens godaste råbiff. 


Halvglada ungar men det kom in rolig mat precis när jag skulle fota <3

Konstig shot i ett ägg. De va fint men äckligt. TOFFSEN!


Men puss och skål då. När vi suttit för länge på Griffins så gick vi vidare till Italiano cafe. Där fick Harley göra egen juice! 


Snälla Nenne som hjälpte Harley i köket. Det var väldigt spännande tyckte han <3 Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!