En hemlis.

Hej. Jag kom på en rolig sak.

Kan vi inte alla gå in bland kommentarerna och skriva en hemlis? Den kan va stor eller liten. Jobbig eller rolig.

Allt ifrån att man kanske snattat en glass till att man är sugen på en kompis pojkvän. En hemlis!

Så mysigt detta kommer bli.
Puss! Älskar er!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
168kommentarer
 • I appreciate you sharing this blog post. Thanks Again. Cool. watch horse racing online

  newsmax live tv streaming now 2023-07-14 23:43:20 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • You’re so awesome! I don’t believe I have read a single thing like that before. So great to find someone with some original thoughts on this topic. Really.. racing tv live stream

  alkass one tv live 2023-07-07 00:41:52 https://freehorseracingtv.com/live2/al-kass-sports-1-live/
  Svara
 • Förra valborg var jag inte bjuden på någon fest, eller snarare vågade jag inte fråga ifall jag fick komma. Det slutade med att jag satt ute i skogen i 5 timmar och frös så jag skakade bara för jag inte ville sitta hemma o se på mammas o pappas nedlåtande miner över att jag inte var ” ute och röjde”.

  2014-11-01 15:39:04
  Svara
 • Jag är blixtförälskad i någon jag aldrig pratat med. Hen är min bästa väns gamla olyckliga kärlek. Detta innebär att allt om honom gör ont för henne, så en borde inte röra. Men de få gånger våra blickar mötts på krogen så känns det på alla de rätta ställena.

  2014-10-26 10:49:45
  Svara
 • Det ligger till såhär. Det har varit jag och en kille i snart ett år nu. Vi har haft en paus under tiden då jag var med en annan kille som idag inte är intressant. Men så gick vi tillbaka till varandra efter sommaren. Men jag märker att jag har tröttnat. Han är världens snällaste kille och varit lojal mot mig i ett år. Men jag nästan lite hoppas på att han ska göra något med någon annan så jag har en anledning till att säga att det inte är vi längre. Är så rädd för att såra honom. Men jag vill samtidigt inte se honom med någon annan. Dessutom har jag börjat få upp ögonen för en annan kille. Fantiserar om honom i hemlighet.
  Känner mig som en hemsk person. Skönt att skriva av mig bara. Kram

  2014-10-25 22:47:46
  Svara
 • Jag vill men jag kan inte lämna min pojkvän. Jag älskar honom.

  2014-10-25 19:05:39
  Svara
 • Under gymnasiet hade jag en bästa vän vars pojkvän jag också kände sen innan. De är fortfarande ihop och har väl varit ihop i 7 år snart kanske. Hon och jag är inte vänner längre och slutade vara det i gymnasiet. Men cirka ett år efter jag tog studenten hör hennes kille av sig och vi startar ett kkförhållande som ingen vet om. När jag gjorde det var det så spännande att det blev roligt just för att det var så förbjudet. Men nu efteråt har jag bara en sån extrem ångest över att ha gjort så mot henne, trots att vi inte är vänner längre. Jag har ju brutit tjejkoden liksom. Fy, äckel på mig.

  2014-10-24 11:31:04
  Svara
 • Är så otroligt fkn kär i min bästa killkompis, har vart under en jäääättelång period. Vågar inte säga något, är så rädd för att han ska hitta the girl of his dreams och att jag alltid kommer vilja ha honom lite för mycket. Detta är min ångestfyllda lilla hemlighet
  PUSS DASHIS

  2014-10-23 14:00:56
  Svara
 • Jag har startat upp en veckans blogg tävling, gå in och tävla du också!!
  Ni kommer inte att ångra er om ni vinner!

  Fanny 2014-10-21 16:18:24 http://fannyjasmine.devote.se
  Svara
 • Vilken fantastisk blogg du har!
  kolla gärna in min och när du även är inne passa gärna på att ge mig en kommentar, lite feedback!

  hoppas du får en fortsatt trevlig tisdag!

  Fanny 2014-10-21 15:58:45 http://fannyjasmine.devote.se
  Svara
 • I lördags fick jag veta att en av vad jag trodde var en av mina närmsta vänner har svikit mig, allt jag berättat åt hen har hen sagt till en annan, jag känner mig så dum som ens litade på hen från första början..hen vet inte om att jag vet detta och jag vet inte vad jag ska göra..
  Sen tror jag även att jag börjat bli lite mer intresserad av en kille (som jag haft sex med några gånger) än vad jag skulle bli, han är 13år äldre än mig och absolut inte förhållande typen..han är mer av en player men så jäkla gullig och snäll

  2014-10-21 11:08:57
  Svara
 • Vet att det inte finns några ord som kan få dig att må bättre och jag kommer nog aldrig kunna förstå hur det känns. Men jag vill bara att du ska veta att vi är aldrig ensamma i vår smärta, utan vi har varandra här ute i mörkret, vi som lever med vår ångest och smärta som andra har vållat oss. Vi är fler och vi är starkare än dem och vetskapen om att det en dag kan kännas bättre gör att du måste fortsätta kämpa. Det som har hänt går inte att göra ogjort, men framtiden är din och det kan ingen ta ifrån dig.

  2014-10-21 00:38:37
  Svara
 • min hemlis är att jag är fett jäkla äcklig människa alltså.. haha. Folk skulle bara veta vad jag fascineras av i hemlighet 😉

  Isa 2014-10-19 22:23:27 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • har gått och blivit kär i en kille som jag jobbar med….
  Han är inte singel och hans tjej jobbar också mitt jobb…
  fan.

  2014-10-19 21:34:09
  Svara
 • har gått och blivit kär i en kille som jag jobbar med….
  Han är inte singel och hans tjej jobbar också mitt jobb…
  fan.

  2014-10-19 21:33:50
  Svara
 • Hemligheten jag tänkte posta för några dagar sen: ”jag tror jag äntligen släppt killen jag inte borde vara kär i”

  Hemligheten jag måste posta idag: Jag är fortfarande kär. Fan.

  2014-10-19 21:26:30
  Svara
 • För ett år sedan blev jag också upphånglad av förmodligen samma kända fotbollsspelare som ovan . Detta har hänt 2-3 gånger till efter. Samtidigt som det här pågick ett tag har han haft tjej sen ca 2,5 år tillbaka och hon vet inte om det. Jag är heller inte ensam om detta, utan det finns en rad fler tjejer som han hånglar runt med och bjuder hem till sig.

  2014-10-19 21:03:54
  Svara
 • Jag har blivit kysst av en känd fotbollsspelare när hans flickvän satt i rummet bredvid. Det är över ett år sen och hon vet fortfarande ingenting, och jag är definitivt inte den enda

  2014-10-19 20:37:08
  Svara
 • Jag vill seriöst strypa min bästa vän, hon har gått runt och sagt alla mina hemligheter till massa andra som inte har med det att göra!!

  2014-10-19 20:26:29
  Svara
 • Haha jag är Så jävla kär i en kille men han har/hade (jag vet seriöst inte) en flickvän. Men en dag skicka han helt plötsligt massa hjärtan till mig i varje sms. Jag skicka tillbaka och så men sen så fråga jag varför han skicka hjärtan till mig och då sa han att han skulle egentligen skicka det till någon annan, men varför fortsatte han då skicka det till mig, är det bara en dålig ursäkt eller?

  2014-10-19 20:24:50
  Svara
 • Jag börjar för första gången i mitt liv få känslor för en kille. Han har visat intresse tidigare men nu har han total dissat mig. Bara så där. Vågar inte säga till någon att jag kände något för honom eftersom han uppenbarligen inte tyckte att jag var något att ha.

  2014-10-19 20:04:21
  Svara
 • Utåt sett har jag alltid varit anti droger inkluderat gräs etc. Men sen jag var 23 (nu 25) har jag rökt gräs och tagit svamp utomlands utan att må minsta dåligt över det. Hellre flummig på gräs än odräglig på sprit, usch. Föredrar helt klart naturliga droger. Sett alkohol förstöra för mycket för många. Den värsta drog av alla. Ingen som vet utom bästa kompis och pojkvän. Mysiga helgkvällar vi brukar ha med en jolle och massa gotta i soffan med mjukisbyxor, sova före 12. Istället som andra vara ute, strumpbyxor går sönder, kö i regn, aggressioner, spya, bråk, ångest… usch! Tummen upp för gräs!

  Jag hade en period som kåt singel och har legat med en gift polis, förlovad säljare, gift vd med småbarn och en säljare på en stor tidning… med flickvän. Plus massa andra singelkillar. Plus min hatade kollegas pojkvän. Alltså tjejer, jag är ledsen. Även han som aaaaaldrig någonsin skulle göra nånting, som är den sista nu misstänker. Det är han som är den största boven! Sorry. Hata mig om ni vill. Jag älskar bara sex och snygga män, oavsett om de har ring på fingret eller inte 🙂

  Utåt sett är jag nog torr och tråkig. På riktigt? Verkligen inte!! Kan inte komma på någon mer spännande hemlighet…

  2014-10-19 16:52:07
  Svara
 • Jag är så galet jävla kär i min pojkvän! Han är den mest fantastiska människa som jag någonsin träffat och det bästa av allt är att han är precis lika töntig som mig! Älskar han över allt annat här på jorden ♥

  2014-10-19 16:29:20
  Svara
 • I ganska exakt ett år hade jag ett KK- förhållande med en kille som var några år äldre. Kan även tillägga att han var min första. Nästan efter varje gång vi legat fick jag typ ångest, undrade hur många han hade legat med under tiden vi träffades, tyckte att det vi gjorde var fel. Ändå saknade jag honom mellan gångerna och lät ljudet på mobilen vara på de kvällar jag visste att han var på krogen, för jag visste att han skulle ringa kl 3 och säga att han inte hade någon sovplats.
  En gång liksom antydde han att han kunde tänka sig ha ett förhållande med mig. Jag bytte ämne, trots att jag också hade velat ha det, pga hans utseende… Känner mig hemsk som tänkte/tänker så och sen pratade vi inte om det igen. Nu har han flyttat utomlands och jag kan inte sluta tänka på honom, inte ens när jag är med en annan kille.

  2014-10-19 14:33:02
  Svara
 • I ganska exakt ett år hade jag ett KK- förhållande med en kille som var några år äldre. Kan även tillägga att han var min första. Nästan efter varje gång vi legat fick jag typ ångest, undrade hur många han hade legat med under tiden vi träffades, tyckte att det vi gjorde var fel. Ändå saknade jag honom mellan gångerna och lät ljudet på mobilen vara på de kvällar jag visste att han var på krogen, för jag visste att han skulle ringa kl 3 och säga att han inte hade någon sovplats.
  En gång liksom antydde han att han kunde tänka sig ha ett förhållande med mig. Jag bytte ämne, trots att jag också hade velat ha det, pga hans utseende… Känner mig hemsk som tänkte/tänker så och sen pratade vi inte om det igen. Nu har han flyttat utomlands och jag kan inte sluta tänka på honom, inte ens när jag är med en annan kille.

  2014-10-19 10:34:23
  Svara
 • Jag har alltid trott på kärlek vid första ögonkastet och för 2,5 månad sedan fick jag uppleva det i verkligheten. Killen är några år äldre än mig, så GALET snygg, helt jäkla underbar, omtänksam och har en jättehärlig personlighet. Trots att jag bara träffat honom under dessa 2,5 mån så är jag KÄR för första gången på riktigt. Så jäkla underbar känsla.

  2014-10-18 21:42:45
  Svara
 • Har två hemlisar;
  Den första är att jag inte trivs i min kropp, spyr upp maten ibland då jag får jättemycket ångest av att äta kolhydrater.

  Andra är en kille jag känt i över 3 år, vi har alltid umgåtts med gemensamma kompisar och efter fester blir det alltid vi två. Vi har legat många gånger och allt känns så rätt. Men vi har aldrig umgåtts ensamma nyktra, jag vågar inte fråga är rädd att låta jobbig. Situationen är väldigt komplicerad och vi kysstes senast inatt. Efter varje gång får jag upp hoppet på att de kanske kan bli något, men det är svårt. Ibland önskar jag att ja inte kände såhär och bara kunde skita i honom, men ibland vill jag inget annat än å vara med honom hela tiden. Som nu, hoppas att vi kan ses inatt…

  2014-10-18 19:39:12
  Svara
 • Jag har precis blivit ihop med världens bästa kille, hela mitt bröst exploderar varje gång jag ser honom för att han är så jäkla fin, snygg och smart. Vi träffades på jobbet, och var i ett ”hemligt” förhållande innan det jag slutade för att plugga… Problemet är att jag hade ihop det med en annan kollega innan jag började träffa min kille. Min kille skulle bli så himla ledsen om han fick reda på att jag har legat med just den kollegan. Längtar tills han slutar, så jag slipper gå runt med ont i magen för att han ska få reda på mitt ifrågasättbara förflutna.

  Huvudsaken är ju dock att jag är så jäkla KÄR, och för första gången är med en grabb som bara vill att jag ska vara glad ♥

  2014-10-18 16:51:03
  Svara
 • min pappa är otrogen mot min mamma, pågått under en lång period. alla vet om det egentligen men vi pratar inte högt om det och låtsas som ingenting. jag ser att min fina mamma mår dåligt utan att göra något. vilket gör mig så ledsen och arg på samma gång.

  2014-10-18 15:44:32
  Svara
 • Gillar en kille som håller på med ansra tjejer också nästan framför mig. Men det är första gången jag någonsin gillat någon kille på riktigt. Vågar inte gå därifrån, vill inte

  2014-10-18 13:13:04
  Svara
 • Låg med mitt ex till och från i 1,5 år och mådde skit. Nu har jag träffat en ny söm jag gillar så himla mycket men har sagt till honom att jag inte vill ha någonting seriöst pga vågar ej få nobben. Men egentligen vill jag.

  2014-10-18 11:38:13
  Svara
 • Läs ”från ögonblick till varaktig relation” ! (tips till alla) Jag var som dig och läste boken för ett år sedan, ett halvår senare blev jag sambo med världens finaste kille!

  2014-10-18 11:10:39
  Svara
 • I natt var jag på korridorsfest hos en killkompis, det var jag och en himla massa andra killar (umgås mestadels med tjejer så det var en kul omväxling). Märker att en av kompisarna till min killkompis spanar in mig hela kvällen och vi råflörtar. Klockan går och det märks att ingen av oss riktigt vill att kvällen ska vara över så när vår gemensamma vän någon gång framåt 04.00 börjar må dåligt stannar vi båda kvar för att ”hjälpa honom”. Allt slutar med att vi ligger och fnissar i soffan i vår kompis minimala rum och råhånglar medan kompisen ligger i sängen. Har varit så himla självkritisk senaste tiden och känt mig obekväm i min kropp, detta var precis vad jag behövde. Vaknade upp nu idag alldeles sådär bubblig och fnissig. vår gemensamma vän vet ingenting

  2014-10-18 10:51:28
  Svara
 • Frågetecken i slutet efter kram ska egentligen vara ett hjärta . ♥

  2014-10-18 09:09:06
  Svara
 • Jag dumpade mitt ex och han fortsatte kämpa ett halvår tills jag ville bryta kontakten med han pga att jag tyckte vi behövde få ett slut. 3-4månader senare insåg jag mitt misstag och han hade då en annan tjej. Nu har det gått ytterligare 6 månader och jag blev fortfarande ledsen när jag såg han gå förbi på gatan och det enda vi utbytte va ”hej”. Gjorde så himla ont att bara gå förbi människan som känt mig bäst och alltid gjort allt för att jag ska må bra. Vet inte riktigt varför jag delar med mig av den här hemlisen, men det kändes skönt och jag vill säga till er alla TA VARA PÅ DE NI HAR INNAN NI FÖRLORAT DET. Kram ??

  2014-10-18 09:07:27
  Svara
 • Fyfan! är i exakt samma sits :/ va ska man göra liksom??

  2014-10-18 03:47:44
  Svara
 • Har fått reda på att pappa i 3 års tid varit otrogen mot mamma, med andra män… Jag ser att mamma mått dåligt över det senaste 2 månaderna men vågar inte säga att jag vet.

  2014-10-18 01:20:34
  Svara
 • Känns tråkigt att förstöra den mysiga stämningen här, men jag måste lufta detta så nu gör jag det ändå. Jag har en hemlighet som är så tung och jobbig att jag inte kan hantera livet.

  Min morfar var pedofil. Han våldtog mig hela barndomen och ingen trodde mig.

  Jag går hos en psykolog nu äntligen men det är en sån fruktansvärt jobbig process och hela livet är skit nu. Jag vet inte om jag orkar.

  2014-10-17 22:14:56
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till superhemlig:
   Du verkar fantastiskt stark, kämpa på!

   2014-10-19 22:02:33
   Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till superhemlig:
   Gjorde ont att läsa din kommentar. Men lova, att du inte gör något mot dig själv. Utan fortsätter prata med din psykolog och kämpar på. Livet kan vara hårt till och från, men är alltid värt en andra chans. Kan låta hårt, men att titta tillbaka hjälper sällan. The past, har hänt och vi kan inte ändra det. Men vi kan vara här och nu. Och göra vår framtid underbar med massa hopp och fina minnen. Ta hand om dig nu. // MvH L

   2014-10-18 23:04:17
   Svara
 • förut var jag otroligt nördig och gjorde inge badass saker. Sedan bestämde jag mig för att jag är ung, och provade massvis av vilda saker haha . Nu har jag tonat ner men har svårt att sluta då jag inte kan tänka mig ett liv utan allt de där spännande

  2014-10-17 21:58:46
  Svara
 • jo de är kärlek men så här är det: varje gång jag tänker på mitt ex så vill jag typ kräkas för jag kan inte fatta att jag vart tillsasmmans med honom

  2014-10-17 21:57:16
  Svara
 • Har precis träffat en kille som tagit mig med storm, alltså verkligen. MEN om några veckor flyttar han halva jorden bort och är borta i 6 månader. Det är synd på två sätt.
  1. Är typ lite kär i honom.
  2. Det bästa sexet jag haft.

  2014-10-17 19:19:22
  Svara
 • Jag ligger med mitt ex.. Jag vet att det påverkar mig skitdåligt men jag gör det ändå. Vågar inte säga till någon för känner ba att dom kommer bli så himla besviken på mig som kämpat i ett halvår att släppa honom sen tar jag tillbaka honom för att ligga.. Hur dålig självrespekt har man inte?.. Vill göra det men ändå inte, så lätt att plåga sig själv och vara så satans dum

  2014-10-17 16:42:47
  Svara
 • Jag är förälskad i en kille som precis gjort slut med sin flickvän sen tre år tillbaka. Vi har bara träffats ett par gånger innan (när han varit upptagen), men det har känts som det är något mellan oss. Jag har inte sagt något till mina vänner, för jag är rädd att allt är inbillning. Jag intalar mig själv att jag inte har rätt att vara kär i honom då vi inte känner varann särskilt bra.

  2014-10-17 15:10:31
  Svara
 • En kväll på krogen mötte jag en kille och hade sex med honom. Jag föll på direkten. Fick reda på att han hade flickvän av gemensamma vänner. Men jag kunde inte låta bli honom ändå, så jag fortsatte att träffa honom efter krogen i smyg. Som om att jag var okej med att vara den andra tjejen. Till slut gjorde allting bara ont så jag slutade att vara på ställen där jag kunde se honom. Nu är han fortfarande med sin tjej och det gör fortfarande ont. Och jag har fortfarande inte sagt till honom hur jag egentligen känner. Jag vågar inte det, för jag vet ändå hur svaret kommer bli.

  2014-10-17 00:53:25
  Svara
 • Jag var tillsammans med min pojkvän i nästan 4 år. Två månader innan det tog slut var jag på en efterfest där en bartender från mitt favvoställe raggade på mig. Han gav mig någon slags uppmärksamhet som jag inte fått av min dåvarande pojkvän på rätt länge. Tiden gick och en helg hamnade jag på en efterfest med den här bartendern. Vi gjorde allt förutom att ligga. Min vän sa ”Men du vill ju det här, gör det då”. Och även fast jag var otrogen så gjorde det inte ont. En vecka senare tog jag paus med min pojkvän. Dygnet efter låg jag med bartendern. Två dagar senare gjorde jag slut ordentligt med pojkvännen. Vi hade varit bästa vänner i 9 år och tillsammans i 4. Nästa månad är det ett år sedan den här bartendern raggade upp mig första gången. Mitt ex vet fortfarande inget om det här och jag tänker att det kan få vara okej. Varför sparka på någon som redan ligger ner liksom.

  2014-10-17 00:13:24
  Svara
 • Företagets säljare följde med mig hem efter en personalfest och vi hade sex. Nu ses vi en gång i veckan på jobbet och låtsas som att det aldrig hänt (men ibland så önskar jag att vi kunde låtsas som att det hände och se om han och jag vore något).

  2014-10-16 23:58:41
  Svara
 • Jag och mitt ex gjorde slut för ungefär ett år sedan och vi slutad prata helt. Sen efter cirka 3-4 månader så började vi prata med varandra, har träffats igen och ligger med varandra när vi träffas. Och det känns så bra när vi väl är med varandra och jag vill att det ska bli något igen. Men vågar inte säga något..

  2014-10-16 23:06:52
  Svara
 • Kommer jag någonsin bli kär?

  För flera år sen blev jag för fullt och hade typ sex med min bästa kompis ex. Tydligen så är jag dum och börjar gilla killarna som så fort är snälla och gulliga mot mig. Sen efter det har jag alltid varit rädd att öppna mig för en kille för den jag är. Jag sabbar alltid den innan det ens kan bli seriöst. Varför gör jag det när jag bara längtar efter att få en kille jag tycker om och älskar?! Hur ska jag göra???

  2014-10-16 23:04:59
  Svara
 • Jag ligger med min lärare! I början var det spännande men nu känns allting jobbigt. Det känns som att hela skolan vet men kan ej sluta. Jag gillar honom!

  2014-10-16 22:42:31
  Svara
 • Jag är dödligt kär i en kille jag ligger med ibland. Han är kär i mig med, vi har alltid varit någonting, genom alla dessa år, men i mitt huvud vet jag att vi inte hade funkat, jag vill inte ha honom om jag tänket logiskt, men hela min kropp och hjärta skriker efter honom… inte blir det enklare av att han ska bo utomlands i ett halvår snart och jag vill både spendera så mycket tid som möjligt med honom innan samtidigt som jag vet att det kommer göra så jävla ont när han åkt då. har dessutom träffat världens finaste kille jag verkligen vill vara med nu. åh känslokaos.

  2014-10-16 22:40:20
  Svara
 • Jag är tsm med en kille vi har varit det i ngr veckor men jag är inte kär i honom utan bara har känslor för att jag är tok kär i en kille i min klass. Min kille är otroligt snygg, snäll och ödmjuk och gör allt för mig och får mig att känna speciel. Kille i min klass vet inte att jag har kille och är lika kär i mig som jag är i han. Killen i min klass kan jag vara mer personlig, skratta och vi har mer saker gemensamt. Både han och jag har pappor till svin och jag tänker mer på honom är min kille vilket jag mår jävlit dåligt över. Han är inte så snygg men han förstår mig mer och vi ger signaler till varandra hela tiden. snälla hjälp mig

  2014-10-16 22:33:34
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till bajamaja
   Varför är du tillsammans med någon du inte är kär i? Gör både honom och dig själv en tjänst och gör slut.

   2014-10-17 00:15:53
   Svara
 • Killen jag träffar bryter ner mig psykiskt. Jag fortsätter träffa honom för att jag älskar honom. Vågar inte ens säga det.

  2014-10-16 22:26:33
  Svara
 • Jag är tillsammans med en man som är mycket äldre. Det är ingen som vet om det här förutom min bästa vän. Vi har varit tillsammans i snart ett år. Känns som att jag lever ett dubbelliv och jag får så ont i magen av det

  2014-10-16 21:03:48
  Svara
 • Vågar inte ha one night stands för att jag är rädd för att killen ska ångra sig när han ser mig naken. Har fått komplimanger för min kropp men är ändå rädd.

  2014-10-16 20:40:09
  Svara
 • Vågar inte ha one night stands för att jag är rädd för att killen ska ångra sig när han ser mig naken. Har fått komplimanger för min kropp men är ändå rädd.

  2014-10-16 20:39:10
  Svara
 • Jag tror (TROR) att jag äntligen släppt killen jag knappt vågat säga högt att jag varit kär i. Han har inte känt samma sak för mig och jag har ältat till döds, men för några dagar sen kände jag för första gången att hans namn på skärmen inte störde mig. Faktiskt inte alls.

  2014-10-16 20:15:32
  Svara
 • Jag har det typiska problemet att jag nu börjar känna något för en kille som jag nu har gått hem med ett par gånger. innan det så visste jag vem det var då han går på samma universitet som jag och går ut på samma ställen. Jag vet inte om jag ska vänta och se vad som händer, i fall vi går hem igen eller om jag borde höra av mig. blir så frustrerad av att jag vill saker men vet inte en enda tänkte som går runt i den killens huvud.

  2014-10-16 19:26:08
  Svara
 • Så kul att läsa folks hemlisar. Jag har ingen riktig panghemlis just nu tyvärr. Men, kan berätta om en crush. Han är 11 år äldre (19-30) som jag enbart träffat ett fåtal gånger. Men det har liksom legat så mycket spänning i luften då. Vi gillar liksom allt varann lägger ut på insta och fb. Det kommer nog aldrig hända något pga lite stor ålderskillnad men kan inte släppa honom helt heller. Han är såå himla snygg och sexig så det är sjukt haha. Det är något extra med honom.

  2014-10-16 18:30:02
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Jag är 19 år och tillsammans med en man som fyller 30 om några månader. Det fungerar bra och tänk efter – åldern har inte en SÅN stor betydelse, så länge ni vill samma sak. Jag är mentalt 23 typ, och han är mentalt max 25 haha, så vi passar bra ihop. Vill samma saker, min syster och han är kollegor och hon tycker om honom, till och med min storebror på 25 år har inga problem med det, och även de har jobbat tillsammans hehe. Har träffat hans bror, mamma, mormor och annan släkt till och med. SÅ, do it! Det var till och med jag som tog första steget, kunde inte låta bli att fråga om han ville träffas. Det var bara något med honom som jag inte kunde sätta fingret på =) idag har vi träffats i över ett år.

   2014-10-16 22:16:51
   Svara
 • 21 år och oskuld. Tokkär i min brors bästa kompis.

  2014-10-16 18:09:51
  Svara
 • Han försvinner på måndag. Han försvinner så långt bort ifrån mig och allt vi haft tilsammans. Jag går sönder av bara tanken och är så fruktansvärt rädd och skör. Vet inte ens vad vi håller på med.

  2014-10-16 18:04:29
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till anonym:
   Den här kommentaren fick mitt hjärta att stanna.
   Jag är tilsammans med en tysk kille som har en son i tyskland. Han flyttade hit permanent för två månader sen men har inte lyckats hitta något jobb och börjar nu sakna sin son och familj i tyskland så mkt att han inte vet vad han ska göra.
   Jag tror att det enda som går att göra för honom är att flytta tillbaka, men då finns inte vårt förhållande längre.
   Igår bestämde vi att han skulle åka hem idag, tror inte det kommer hända. Men att gå runt och veta att jag när som helst kommer behöva säga hej då till den person jag älskar mest av allt smärtar så extremt. Mitt hjärta går sönder varje gång jag ser bilden framför mig hur han packar sin väska och står i dörren, och att jag aldrig mer får se honom, lukta på hans hud, pussa honom eller dra fingrarna genom hans hår.

   Att kärlek ska vara så svårt. Det räcker inte att två personer älskar varandra för att det skall fungera. Och det suger.

   2014-10-24 11:24:34
   Svara
 • Jag träffar en kille, det är så förbjudet att vi inte ens hälsar i grupp.

  2014-10-16 17:53:28
  Svara
 • Träffar en kille som är 3 år yngre! Tok förtjust i honom men pga gemensamma bekanta i det förflutna o åldern vågar jag inte börja gilla denna boy…

  2014-10-16 17:53:04
  Svara
 • Jag är så orolig för att jag inte kommer bli lyckligt kär någon gång. mitt förra förhållande slutade inte bra 🙁

  2014-10-16 17:45:27
  Svara
 • Jag bor tillsammans med min pojkvän i en stad långt hemifrån och har därför inga vänner eller socialt liv här. Han tror jag söker jobb här, men jag söker bara jobb i min hemstad. Längtar hem.

  2014-10-16 17:12:09
  Svara
 • Jag har legat med min killes bekanta, det är något jag aldrig skulle erkänna för honom.

  2014-10-16 16:15:17
  Svara
 • Jag tror jag har en lättare sorts ätstörning. Räknar kalorier, går och lägger mig hungrig och känner mig tvingad till att träna varje dag (bortsätt från de 3 fotbollsträningar jag har i veckan). Jag är inte överviktig eller tjock, utan bara missnöjd med mig själv. Min dröm är att någon gång känna mig smal och därmed vara nöjd med mig själv.

  2014-10-16 16:06:02
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   kära du! sök hjälp innan det går för långt. Viktigt tips även om det låter ”drastiskt”. Ju längre du väntar desto mer tid av ditt liv kommer du wastea på skiten ♥

   Isa 2014-10-19 22:22:31 http://isabyl.devote.se
   Svara
  • Svar på s kommentar.

   Det där låter som mer än en lätt ätstörning vännen… Jag har varit där och jag har tagit mig ur det. Det är en lång väg, men det är värt allt. Ta dig ut nu innan du trasslar in dig själv ännu mer. Prata med någon du litar på. Jag hade en kompis, min mamma och en kurator som sedan skickade mig till ungdomsmottagningen p.g.a. att min mens försvann under ca ett år tack vare denna skit. Snälla förstå att du är helt fantastisk och att man kan hitta en bra balans mellan träning och kost. Det viktigaste är att du ska må bra och även om det känns bra för tillfället så kommer det att bli värre om du fortsätter. Snälla ta hand om dig, skickar styrkekramar.

   2014-10-16 20:42:03
   Svara
 • när min kk gick tillbaka till sitt ex låg jag med hans bästa vän. samma kväll ringer han och säger han ångrat sig och vill ses, jag går hem till han och sen dess har vi varit tillsammans i 3år …han vet fortfarande inte om att jag leggat med hanns bästa vän och jag är sjukt nojig att hanns kompis ska säga som de är! själv har jag inte dåligt samvete alls är de elakt!?

  2014-10-16 15:55:19
  Svara
 • Jag är jätteintresserad av en kille som jag träffat några gånger, men han ser inte alls bra ut, och jag skäms inför mina vänner att erkänna att jag ändå känner något för honom, så jag förlöjligar hans utseende inför dom. hemsk människa jag är.

  2014-10-16 15:49:29
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till hejhej:
   Jag hoppas innerligt att du sket i vad dina kompisar tyckte och tänkte och bara gjorde vad du ville!!

   2015-03-20 09:44:06
   Svara
 • Jag är fortfarande så hopplöst, innerligt, otroligt kär i mitt ex, trots att det gått 2år sedan vi (han) gjorde slut med mig. Han gjorde slut med mig för att han sa att han aldrig kommer kunna älska mig lika mycket som jag älskar honom och att jag förtjänar någon som kan älska lika innerligt som jag. Tänker på honom varje dag, trots att han har en ny som han är förlovad med. Önskar verkligen varje dag att det var jag, det var ju vi som planerat vår framtid ihop?
  Brukar till och med gå in på hans nya tjejs mammas facebook, hon brukar lägga ut mycket bilder på honom. Vet att det inte är sunt beteende men jag kan inte hålla mig borta. Ångrar varje dag att jag aldrig stod på mig mer, att jag inte flyttade till hans stad för hans skull, vill ju inget hellre än att vara med honom.

  2014-10-16 15:46:50
  Svara
 • Den personen som jag mest av allt i hela världen vill vara med ,är också den personen jag inte kan vara med. Vi försökte i över 2 år , fram och tillbaka , trots att vi båda innerst inne visste , att det aldrig skulle fungera. Men vi va ju så jävla kära i varandra.
  Idag är det exakt 6 månader sedan jag hörde av från honom senast. Mina vänner frågar mig ofta om jag saknar honom ,då brukar jag bara skratta till lite och säga ”Nej det är väl klart jag inte gör”. Fast det gör jag. Jag saknar honom varje dag , hela tiden. Och det gör så förbannat ont.

  2014-10-16 15:21:34
  Svara
 • Ser ingen framtid för mig just nu. 19år, Arbetslös och snart ska man på rättegång för våld mot Tjänsteman. Från den kvällen minns jag bara hur jag skrek av deras hårda grepp, deras knän som gjorde illa min höft. Allt känns skit, så fort jag är själv grinar jag.

  2014-10-16 15:19:30
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   It gets better. Du är starkare än vad du tror och du kommer göra någonting fantastiskt av ditt liv. Ingenting är hopplöst. Du är en grym människa och alla kan göra misstag. Speciellt jag!

   Kom igen, tänk positivt. Shape up. Ta tag i det. 🙂 Du är GRYM!

   2014-10-16 15:53:46
   Svara
 • Jag har tröttnat på en nära kompis. Vi är tre tjejer i klassen som umgås. I fredags träffades endast jag och en av tjejerna och pluggade. Inget fel med detta, förutom att vi undanhöll sanningen för den tredje. Hon frågade vad jag gjorde och då låtsades jag vara hemma. Känner mig så taskig men hon trycker ner mig psykiskt hela tiden. Hon är en översittare. Vet inte om hon är medveten av detta, men märker att jag drar mig undan.. Har dåligt samvete samtidigt som det var så skönt att bara umgås vi två.
  En till hemlis är att jag är helt värdelös när det kommer till kärlek. Är helt säker på att ingen någonsin kommer vilja ha mig. Jag är snart 21 år gammal och har bara haft killar på g, aldrig ett seriöst förhållande. Saken blir inte bättre av majoriteten av alla kompisar har stadiga förhållanden. Jag brukar gråta över detta rätt ofta och tycka synd om mig själv. Det blir ibland bättre då, fast jag känner mig patetisk som tycker synd om mig själv. Egentligen tycker jag att jag är en ganska härlig tjej, så jag förstår inte varför det aldrig blir något. Det är precis som att när killen lär känna mig lite så drar han, vilket får mig att må skit, det känns som det måste vara något fel på mig. Fast jag vet att jag är så normal man kan vara. Sista hemlisen: när jag ser ett par vill jag gråta för att jag blir så avundsjuk. Jag är jättebitter mot kärleken fast det är det enda jag vill uppleva.

  2014-10-16 15:18:02
  Svara
 • Ska flytta hem till sverige igen och är så himla osäker om killen jag är tillsammans med är den jag vill ha… och det är planerat att han ska följa med.

  2014-10-16 14:59:01
  Svara
 • Men det är väl klart att någon kommer bli kär i dig. Kanske inte just nu men det finns ju flera miljarder människor på jorden? Varför skulle ingen av dem bli kär i dig? Din själsfrände kanske finns i Kina och det är ju lite knepigt men så är det kanske. Man får ju vidga vyerna. Det löser sig tillslut. /Optimistisk

  2014-10-16 14:58:11
  Svara
 • Bor i en studentstad och är SÅ intresserad av en kille i samma förening. Det ÄR någonting mellan oss, och det vet vi båda om. Men han ligger med en annan tjej och har sagt till mig att han måste tänka över detta (mig vs henne). Han håller mig på sträckbänken och det känns inte sjysst. Samtidigt vill jag inte förlora honom i min vardag. Jag vågar aldrig tro att någon kan fatta intresse för mig, men nu trodde jag faktiskt det. Och så hamnar jag här. Ingen vet hur jag egentligen känner för den här killen. Men jag tror jag vill bli kär i honom. Det skulle vara mysigt.

  2014-10-16 14:39:01
  Svara
 • min hemlis är att jag aldrig haft en pojkvänn (18år). Så fort någon kommer för nära blir jag jätte rädd, slutar svara och avslutar det hela så fort jag kan, sen går jag alltid och ångrar det kommer över honom och så börjar det om. Nu försöker jag att aldrig tänka eller blanda in känslor i några relationer, sjukt jobbigt men vet inte hur jag ska komma ur det

  2014-10-16 14:35:15
  Svara
 • jag har en pojkvän som jag älskar och lever ihop med, min absolut närmaste människa i hela världen, men jag har förälskat mig i en kille jag knappt känner som kysst mig en gång… men jag är för rädd för att förstå vad jag bör göra…..

  2014-10-16 14:12:33
  Svara
 • De flesta hemlisar handlar om killar och så även min.
  Var fast i ett förhållande i fem år som verkligen inte var bra, tog till slut mod till mig i somras och gjorde slut. Hittade en ny person på fem sekunder för att komma över. Komma-över-killen är nu jättekär i mig och jag kan bara tänka på min gamla kille.
  Summan av det = har insett att jag måste sluta lägga över lyckan i mitt liv på en kille. Oavsett vem det är. Kan bara göra mig själv lycklig. Kanske ngt de flesta insåg som kids men jag är stolt över mig själv och att jag äntligen insett det! (Stackars komma-över-killen dock som får offras för att jag ska fatta).
  Dasha du får också skriva en hemlis då ju 🙂

  2014-10-16 13:45:51
  Svara
 • Verkar som att det är kärlek vi pratar om så jag fortsätter på det spåret…

  Min dåvarande pojkvän gav mig klamydia efter att han hade varit otrogen, efteråt dumpade han mig och på alla hjärtans dag satt jag hos ungdomsmottagningen och fick antibiotika. Jag skäms så mycket.

  Mest skäms jag för att jag efter tre år inte har släppt honom. Fan så ont det gör.

  2014-10-16 13:43:29
  Svara
 • Jag ska sova hos killen jag är kär i för första gången ikväll och jag har sagt till mina föräldrar att jag sover hos min bästis!

  2014-10-16 13:37:18
  Svara
 • Jag ska sova hos killen jag är kär i för första gången ikväll och jag har sagt till mina föräldrar att jag sover hos min bästis!

  2014-10-16 13:36:55
  Svara
 • 2014-10-16 13:35:10
  Svara
 • Jag har träffat en underbar kille och för första gången är jag kär på riktigt.

  2014-10-16 13:26:17
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Hoppas att detta är Dashas! Så fint, du förtjänar verkligen att hitta den rätte.

   2014-10-16 19:48:41
   Svara
 • Faktumet att jag inte kan sluta tänka på killen som jag, enligt mina vänner, inte borde tänka på. Vi träffades en utekväll i somras när jag fortfarande var tillsammans med mitt ex (4 år totalt, från 15-19). Det var i en sommarstad, han kom från Stockholm och jag från en liten stad 4,5 h bort från Stockholm. Var osäker på mitt ex som var min första allt, kände starkt att jag ville vara med någon annan innan jag dör. Vi följde med killarna på efterfest och såg solen gå upp, helt jävla magiskt. Inget hände men det fanns en dragning mellan oss. Vi träffades igen innan de skulle åka tillbaka till Stockholm. Efter det hördes vi ofta (han var så himla gullig) och till slut bokades en weekend till Stockholm. Jag gjorde slut med ex:et en vecka innan vi åkte (inte pga Stockholms-killen även om han var en bidragande faktor) och var sjukt spänd på vad som skulle hända. Vi kysstes och det var fantastiskt, jag ville stanna tiden. Sen var det dags att åka hem igen. Han hörde av sig mycket efter det och skrev ofta att han ville träffa mig igen och att vi borde skaffa villa, volvo och vovve. Kruxet är att jag har flyttat til England i ett års tid och har inte hört av honom sedan kvällen jag flyttade, fyra veckor sedan nu. Han är inte killen man faller för, han är en badboy, har en riktigt stökig bakgrund och delar inte alls samma varderingar som jag. Mina vänner säger att jag inte borde tänka på honom, jag kommer ju ändå aldrig att vilja vara med honom resten av livet. Fyra veckor av radiotystnad och jag tänker på honom flera gånger dagligen. 1000 gånger mer än vad på mitt ex vilket är aningen skrämmande. Vet inte vad det är, vet bara att jag måste träffa honom igen. Han ”ska ingenstans” (if you know what I mean) vilket inte heller jag ska. Vi ska träffas i den där sommarstaden igen om 10 månader och det är höjdpunkten i mitt liv och en hemlis jag måste hålla från mina vänner.

  2014-10-16 13:02:04
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Jag tycker du ska skita i vad dina vänner säger och ge honom en chans till. Boka en reda och hälsa på, överraska honom. Du kommer troligtvis märka om det är samma spänning eller om det är dött och han är en skithög, är han det då vet du och kan faktiskt komma över honom. Hoppas att han är din drömprins egentligen.

   2014-10-16 19:19:21
   Svara
 • Min pojkvän sen flera år tillbaka låg med min bästa vän en gång på fyllan och jag har såklart bett honom att dra åt helvete och att jag aldrig någonsin vill se honom igen. Det ingen vet är att jag varje kväll går förbi där han bor bara för att kolla så att han lever, om det är tänt osv (han är nämligen hjärtekrossad över vårt breakup) och för att få känna någon typ av tillhörighet med honom. Han vet såklart inte om detta. Saknar honom så att jag knappt kan andas, men som sagt han låg med min bästa vän.

  2014-10-16 12:34:04
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till ll:
   Bara det att du tittar till ditt ex i smyg för att se att han mår bra, bevisar vilken fin person du är. Du förtjänar det bästa i livet, glöm aldrig det. Hoppas du mår bättre snart. Kram ♥

   2014-10-16 14:29:38
   Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till ll:
   Hemskt! Och vilken jävla vidrig vän fyfan! Hoppas du mår bättre snart!

   2014-10-16 12:42:06
   Svara
 • Jag hade silikonbröst ett tag som jag gjorde direkt efter att jag fyllde 18 men sedan ångrade jag mig och plockade ut dem för att det inte kändes bra. Jag har bara berättat för 5 personer att jag plockat ut dem för jag litar inte ens på mina vänner, orkar inte med att folk ska snacka om det. Det är min ensak.

  2014-10-16 12:32:09
  Svara
 • Det är nästan skrattretande hur bra min sambo är.
  Manlig, trygg, trogen, rolig och snygg.
  Han är den personen du säger ja till, den personen du skaffar barn med.
  Han kommer sätta dig före i alla lägen, han är familj.

  Vårt första år ihop nästan sprack jag av lycka, tusen gånger om.
  Nu spenderar jag all tid åt att inte spricka av tvivel,

  Vågar man ge upp allt detta för den man dagdrömmer om hela tiden?
  Det som nästan är mer skrattretande är hur trög jag är ..

  2014-10-16 11:41:09
  Svara
 • Jag har världens jävla förälskelse på en kille från England som är i Sverige och gör klart sin utbildning. Vi har legat och umgåtts och det enda jag kan tänka på är han. När jag borde tänka på att jag precis fått reda på att mitt ex (gjorde slut för 1 månad sen) och min vän låg under tiden vi var tillsammans. Men vill inte och orkar inte tänka på dem två idioterna vill bara ha min engelsman för alltid.

  2014-10-16 11:37:21
  Svara
 • Jag har precis fått nytt jobb!! Alltså precis, för en halvtimme sen ringde de och erbjöd mig tjänsten! Jag är galet glad men glädjen dämpas av rädslan för att säga upp mig. Har nämligen en riktigt svinig gubbe till chef. Jag har under året jag varit här utstått både sexuella trakasserier och ordentliga raseriutbrott (för att jag inte nappat på hans inviter). Nu är jag rädd att han kommer göra min sista månad här till ett rent helvete…

  2014-10-16 11:34:18
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Sandra:
   Förstår precis hur du känner, hade världens puckon till chefer som var en stor anledning till att jag fick panikångest o.s.v. och hade problem med att tro gott om chefer och arbetsplatser i allmänt en lång tid framöver, men att säga upp mig är det bästa jag har gjort och var helt klart värt allt tråk. Nu har jag världens bästa jobb och älskar det! Stor styrkekram till dig, allt kommer att lösa sig!

   2014-10-16 20:34:43
   Svara
 • Min kille (sedan 3 manader) flyttade till andra sidan jordklotet for ett ar och tva manader innan han skulle komma hem blev jag kar i en annan. Jag borjade dejta honom samtidigt som min kille varje dag skrev hur underbart det skulle bli att komma hem till mig och starta vart riktiga liv tillsammans (han var upp over oronen kar, hade startat en ringfond och vi skulle flytta ihop efter ett ar). Det slutade med att jag i princip hade tva pojkvanner ett tag, en i England och en i ett land valdigtlangt borta. Nar min kille kom hem fick jag panik och skickade ivag honom hem till det land i Europa han kommer ifran for att jag behovde ”fundera pa vad jag kande och jag ville ha ett break”. Samtidigt som den nya killen fragade om jag ville bli hans flickvan. For att forsoka fundera ut vad jag ville och kande sa akte jag pa en weekendresa med min kille och en manad senare pa den redan bokade semesterresan (en vecka) utan att min nya kille visste nagot (han trodde jag akte med kompisar). Gjorde sedan slut pa riktigt med min kille och ar nu tillsammans med den nya, men ingen vet vilken mess det faktiskt har varit och att jag inte bara varit otrogen, jag hade dubbla pojkvanner i en manad eller sa. Usch.

  2014-10-16 11:24:38
  Svara
 • Jag har varit tillsammans med min kille i snart två år, varav 5 månader han var ute och reste, under den tiden så var jag så trasig att jag en kväll på fyllan kysste en annan kille som visade mig den fysiska värme jag inte fått på flera månader. Jag mår fortfarande skit över detta och det var 2 månader sedan. Inte så att jag låg med någon annan, men jag känner mig rutten.

  2014-10-16 11:02:54
  Svara
 • Jag var otrogen mot min pojkvän när vi hade varit tillsammans i två månader. Vi är fortfarande tillsammans och jag älskar honom mer än något, men han vet inget.
  Det värsta är att jag var på en fest och då strulade med en kille jag haft känslor för innan, både han jag strulade med och jag var tillsammans med någon när det hände. Efter festen hämtade min kille mig och jag mådde så jävla dåligt.
  Drömmer fortfarande mardrömmar om detta även fast det gått långt över 1 år.

  2014-10-16 09:54:07
  Svara
 • Om det blir fika över på mitt jobb hetsäter jag upp allt i köket när ingen ser.

  2014-10-16 09:43:29
  Svara
 • Har kysst min killes kompis.

  2014-10-16 09:40:26
  Svara
 • Jag är gravid! Bara sambon och syrran min som vet!

  2014-10-16 09:38:13
  Svara
 • Jag lyssnar alltid på dansbandsmusik när jag löptränar för jag får så härlig energi av det. Fast jag kulle aldrig erkänna det för nån.

  2014-10-16 09:26:34
  Svara
 • Jag är inte kär i min pojkvän men vågar inte göra slut. Han är i duschen just nu.

  2014-10-16 09:06:41
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Inte jag heller, han är min favoritmänniska i hela världen men jag är inte kär längre tror jag. Vågar inte ens tänka mer på det, vad gör man?! Skulle känna mig som världens ensamaste människa utan honom.

   2014-10-19 22:19:02
   Svara
 • Jag drömmer varje dag om att min kille ska fria till mig. Googlar ringar, bröllopsklänningar, lokaler, dukningar osv varje dag. Har bestämt hur jag ska meddela mina nära och kära när detta händer. Har planerat vårt bröllop i minsta detalj- vi har varit ihop i snart två år. visst är det inte för tidigt för att gifta sig?!

  2014-10-16 08:56:20
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till hemlis:
   Det är väl aldrig för tidigt om man älskar varandra?!!! Tycker jag iaf

   2014-10-17 10:34:56
   Svara
 • Jag har världens crush på en kille atm!!!!!!!!!!!

  2014-10-16 08:49:07
  Svara
 • Jag har precis träffat världens mysigaste kille. Han doftar så himla gott så igår gick jag runt och sniffade efter hans parfym på kicks medan min vän letade ansiktsprodukter. Saknar honom.

  2014-10-16 08:28:02
  Svara
 • Jag har under några år haft en rätt allvarlig sjukdom som nu ligger på is, allt har varit frid och fröjd i några år och jag och min man har till och med börjat planera för barn och allt som hör till. Nu har jag börjat få samma känningar och symptom som när det är på allvar igen och jag vågar inte ens tänka på om det är på riktigt. Det har pågått i några veckor nu och jag vågar inte berätta för någon att jag misstänker att jag börjar bli sämre igen. Vet inte hur jag ska orka hålla detta för mig själv men det är samtidigt dumt att gå och prata med andra om det inte är på riktigt….

  2014-10-16 08:19:08
  Svara
 • Hej dasha! Min Secret ääär, att jag och min pojkvän varit tsm i drygt ett år (han var min första) och nu har min känslor svalnat. MEN, de har istället väckt hos i en killes i hans LAG, som har flickvän.. Dock har jg verkligen fått mina känslor besvarade på sätt o vis. Han är så snygg, men det kommer förmodligen aldrig bli något mellan oss, för visst kan inte vi bli ett par om han är ganska kompis med min nuvarande och går i samm lag?? Aja, jag längtar tills nästa fest som vi kan flirta lite, tror egentligen det är de jag behöver, lite NYTT!! Kram bästa du

  2014-10-16 07:44:54
  Svara
 • Jag drömmer om en kille i skolan varje dag och natt. Har sambo som jag innerligt älskar, men den här killen är min hemliga crush!

  Det är något härligt spännande att bara få fantisera om sin crush själv. Skulle inte vara otrogen, bara i huvudet…

  2014-10-16 07:16:55
  Svara
 • När jag var i den yngre tonåren så fick jag en splittas ny mobiltelefon i julklapp. Men den blev tyvärr inte så långvarig. Redan på nyårsafton så råkade den få fuktskador av någon anledning, men jag vågade inte berätta det för min mamma. Det jag istället gjorde var att jag gick in på blocket och försökte hitta en likadan. Jag hittade en i samma färg men i en helt annan modell men jag bestämde mig för att chansa på den endå. Som tur var så gick mamma på det och hon trodde att det var samma mobil jag gick runt med haha. Än idag har jag fortfarande inte sagt något!

  2014-10-16 07:01:19
  Svara
 • Anledningen till att jag skjuter undan killar så fort de börjar vilja bli seriösa med mig är egentligen för att jag är så j*vla rädd för att bli sårad. Detta leder alltför ofta till att jag kastar bort så mycket fina killar och sårar dem istället. Min hemlis, men jag jobbar på det dagligen

  2014-10-16 06:43:25
  Svara
 • 20 år och både okysst och oskuld 🙁

  2014-10-16 03:29:12
  Svara
 • Jag tror inte att någon någonsin kommer att bli kär i mig och jag har accepterat det

  2014-10-16 01:18:15
  Svara
 • Jag tror att jag gillar min bästa kompis lillebror. Han har sagt till en gemensam vän att han tror att han är kär i mig och att han tror att jag är kär i honom också. Tror inte jag kan neka – det har alltid varit något speciellt mellan oss, i varje blick.

  2014-10-16 00:29:58
  Svara
 • Och för att tillägga…. Det är bara dessa 3 personerna som vet om det. Går ju inte att berätta för fler vänner direkt…,,haha:((((

  2014-10-16 00:14:05
  Svara
 • Jag fick urinvägsinfektion från och till under en period…(för mycket av det goda hehe:). Hade väldigt ont en dag och fick springa på toa hela tiden. Ändå kommer jag på den briljanta idéen att följa med två vänner till en fotbollsmatch. I pausen kände jag att det blev akut och sprang för att hitta en toa. Självklart va det långa köer till alla och jag kände ju att det skulle komma nu. Kom på att en annan vän bor i närheten och sprang ut från arenan och bort mot hennes lägenhet. Tyckte jag va jättesmart då, men det va längre än vad jag trodde. Tillslut va jag så sjukt kissnödig att jag fick springa dubbelvikt, brydde mig hur det såg ut. Det viktigaste var att jag kom fram haha. MEN med bara några gator kvar så gick det inte längre. Försökte ta ett steg till, men kände verkligen att det fanns ingen utväg. Där, mitt på gatan, mitt på dagen, med folk som gick runt omkring…kissade jag alltså på mig. 20 år gammal. Kände hur det rann längs benen och allt kändes bara så sjukt. Med en stor fläck där bak, blöta skor och skratt/gråt tårar (vet inte vad jag skulle göra av det haha, sprang jag allt vad jag kunde hem till min kompis. Väl vid porten skakade jag så mycket i mina händer att det tog mig 10 min att komma in och några förbigående fick en rolig syn.Som tur var, va min kompis hemma… My gooood annars vet jag fan inte vad jag hade gjort. Hon fick dagens skratt och jag fick nya torra kläder. Kul att bli hämtad där av mina andra vänner sen, i andra kläder och mina kisskläder i en påse…som när man va liten. Tur att man kan skratta åt det nu, men i den sekunden när det hände. Herregud. Hahaha

  2014-10-16 00:11:34
  Svara
 • Jag är kär i min bästa kompis. I helgen sov vi tillsammans, vi gosade lite men är ganska säker på att det bara var fylle-gos två vänner emellan från hans sida… Jag kan dock inte sluta tänka på hur mysigt det var

  2014-10-15 23:59:38
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   gick in här och bara, vafan har jag kommenterat? EXAKT i samma sits. suger så sjukt hårt. och vår vänskap har typ runnit ut i sanden… varför gör man saker med sina killkompisar?

   2014-10-16 18:33:48
   Svara
   • Svar på s kommentar.

    Svar till …:
    HELT sjukt!!! Är i samma situation atm.. Vi glider bara mer och mer ifrån varandra

    2014-10-24 01:47:46
    Svara
    • Svar på s kommentar.

     Svar till lo:
     Exakt samma sak hände mig för två och ett halvt år sedan. Vi gick i samma klass, var bästa vänner men alla andra trodde det fanns något mer. Vilket det senare visade sig vara, från oss båda. Nu har vi snart varit tillsammans i två år och jag är fortfarande lika kär.

     2014-11-20 16:22:16
     Svara
 • Blir alltid lite hopplöst kär i mina ligg, som endast varit one night stands tyvärr. Hopplöst och värdelöst. Varför kan känslorna inte komma ifrån båda hållen?

  2014-10-15 23:54:36
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Du.. det blir jag också. Så jävla jobbigt. Tror att jag kan vara känslokall- I cant.

   2014-10-16 15:50:50
   Svara
 • Ligger med mitt ex.

  2014-10-15 23:44:14
  Svara
 • Jag tror inte att det finns någon för alla.

  2014-10-15 23:36:51
  Svara
 • Till sommaren så ska jag och min sambo börja projekt ett plus ett blir tre! Vi hoppas på en Vårbebis 2016 ?

  2014-10-15 23:35:12
  Svara
 • 22år och fortfarande oskuld.

  2014-10-15 23:34:58
  Svara
 • okej kanske inte en hemlis, men något jag inte törs berätta (är rädd att inte vara besvarad) men jag är så jävla kär!!!!! så jävla kär att jag gråter hela tiden, det kokar i mitt hjärta!! MÅSTE SKRIKA DET TILL HONOM SNART

  2014-10-15 23:33:12
  Svara
 • Jag sa till en kille som bor två timmar bort att vi kanske skulle lägga det på hyllan ett tag. Men sen fick jag panikattack och grät i två timmar. Han förlät mig och jag har nu förstått att jag är så patetisk kär i den här mannen att jag vill flytta dit så fort som möjligt.

  2014-10-15 23:21:15
  Svara
 • idag var jag på gymmet och så kommer min stora crush som går en klass över mig in. Vi gör typ samma övningar hela tiden = är på samma ställe, och trots att jag skämde ut mig på riktigt tre, fyra gånger så är jag ganska säker att han kollade in mig och skrattade åt min galna kompis och mig. kanske vågar jag hälsa imorgon 🙂

  2014-10-15 23:05:28
  Svara
 • Jag hånglade med en kille min kompis var kär i för ett halvår sen. Det tog en sekund innan jag avbröt det och hon vet inte om det.

  2014-10-15 23:04:28
  Svara
 • Jag tappade oskulden för två veckor sedan. Det skulle vara ett one night stand. Nu är jag kär i killen.

  2014-10-15 23:02:02
  Svara
 • Vill berätta för killen jag träffar att jag är kär i honom. Men är så himla rädd att bli hjärtekrossad att jag inte vågar säga något.

  2014-10-15 22:58:12
  Svara
 • När jag var sexton var jag med i en norsk film som statist, helt naken, allt för att bli känd. Mina föräldrar vet fortfarande inget och det har gått 6 år nu. Värsta är att jag syns en massa i filmen så om de någon gång skulle råka se den får de min nakna kropp upptryckt i facet.

  2014-10-15 22:47:36
  Svara
 • en kille sa till mig att jag varit hans drömtjej i flera år och så pussades vi i en halv sekund. problemet var att 1jag hade kille 2han är min bästa vän 3han hade tjej då 4han är min aaaabsolut bästa väns ex.
  Stelt.

  2014-10-15 22:09:56
  Svara
 • I lördags var jag på en stor fest och jag hade skitkul (och blev jävligt packad)! Jag hade sett fram emot den här kvällen länge då jag skulle få träffa min bästa killkompis utan att han hade sin flickvän fastklistrad vid sin sida, som hon varit alla de gånger jag träffat dem. I alla fall så hade vi så jäkla roligt hela kvällen och när det var dags att dra hem delade vi på taxi för att dra det där deeptalket vi alltid körde när vi var i tonåren och påväg hem efter en hemmafest. Till min förvåning ser han mig djupt i ögonen och får ur sig världens finaste kärleksförklaring för att sedan böja sig fram och kyssa mig. Jag måste erkänna att choken var total men ingen utan oss kunde hålla sig borta från den andra. Det hela slutade med att vi gick hem till mig och avslutade allting. Han sa flera gånger att han har starka känslor för mig och det kändes så bra att ligga i hans famn på det där sättet. Jag har länge gått och hoppats på att han och hans tjej ska göra slut då jag saknat min vän och nu känns det som att han har goda skäl till att göra det. Ingen av mina vänner vet, det är bara jag och han, och så ni förstås. Jag vet att många säkert anser honom vara en douge men han är min douge och jag vill verkligen inte förlora honom!

  2014-10-15 22:07:27
  Svara
 • Jag har verkligen något för mattelärare. Är hopplöst förälskad i min just nu. Det skiljer ca. 10 år och han är så fascinerande.

  2014-10-15 21:58:49
  Svara
 • jag var otrogen mot min ex…. men berättade aldrig till honom. Ångrar inte det heller hehe. fy fan vad vidrig jag är

  2014-10-15 21:53:59
  Svara
 • Fick idag veta att min lillasyster blir illa behandlad av sina klasskompisar.
  Fyfan.
  Vill strypa dem allihop. Ingen ska få göra henne illa.
  Har gråtit i duschen hela kvällen, men bara i hemlighet.

  2014-10-15 21:47:35
  Svara
 • har haft ett crush på en kille i nån månad nu och igår började jag följa honom på instagram och trots att han inte följde mig tillbaka så kändes det himla bra att jag vågade!

  2014-10-15 21:46:53
  Svara
 • Jag har en liten crush på min kompis pappa, han är så himla rolig och snygg och jag inbillar mig alltid att det är lite flirtigt mellan oss när vi väl pratar (vilket är väldigt sällan men ändå haha).

  2014-10-15 21:37:29
  Svara
 • Een kille jag hånglat med ett par gånger på fyllan + smsat med till och från i ungefär två år, tror jag verkligen är the one. Verkligen, TROR. Vi känns bara så jävla menade för varandra men han ba vägrar inse detta

  2014-10-15 21:20:20
  Svara
 • Hur tråkigt att jag inte kommer på någon???

  Eller jo, jag skrev till min gamla kollega(även gammal KK) igår och fråga om han sakna sitt gamla jobb. Fick svar ”du vet vad jag saknar”, ”ne vadå?” svara jag och spela dum, fick svaret ”Dig”. Trodde det skulle stå ”dina bröst”, ”att sova med dig”, eller något annat som anspela på sex. Men blev typ pirrig av att han bara skrev ”Dig”. Haha. Något jag håller för mig själv. Och dina läsare hehe.

  2014-10-15 21:14:18
  Svara
 • Hihi Gud vad rolig idé Dashis!!
  Min hemlighet är att jag i helgen kysste en kille jag haft lite fram och tillbaka med en tid. För ca två v sen vart vi osams och har inte haft kontakt sen dess, har mått fruktansvärt dåligt och insett att jag vill vara med honom. I lördags bestämde jag mig för att säga det till honom, öga mot öga istället för på sms eller över telefonen. På förfesten med mina tjejkompisar pratade vi om det så dom visste vad som skulle ske. Det enda jag har i huvudet påväg i taxin till klubben, i garderoben på klubben och framtills jag ser honom är hur jag ska säga det till honom. Helt plötsligt står han framför mig och jag får inte fram några ord. Jag går helt sonika fran till honom, kollar han i ögonen och säger ”Jag vill vara med dig.” Och kysser honom.
  Efter i lördags har vi träffats och det är så bra mellan oss. Grejen är den, att han vet inte om att jag hade planerat detta. Min hemlis!

  Kram

  2014-10-15 21:04:28
  Svara
 • Jag tror att jag gillar min kompis tvillingbror, och jag tror att han känner detsamma.

  2014-10-15 20:59:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!