Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SNORIS

Jag en sån snoris just nu. Verkligen åkt på höstförkylningen delux. Har så ont i halsen att jag vaknar om nätterna och är mest irriterad och nere på onsdagarna… Nu har jag precis släpat mig hem och slängt mig på soffan. I jeans och bh och allt. I vanliga fall åker allt av så fort jag kommer hem och på med mjukiskläder och absolut ingen bh. Alltså tänker aldrig på bh-n under dagen men så fort jag kommer innanför dörren hemma börjar den flagga för att den finns där, trycker på och beordrar en att ta av den. Undra om det är den eller jag som behöver vila från varandra.

Okej nu ska jag tänka ut en middagsrätt (takeaway) som jag ska be mitt sällskap köpa med sig och som inte känns som glaskross i halsen… Kanske sushi. Sugen på misosoppan iallafall.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh du är så fin!

    Therese 2014-10-15 20:07:43 http://thereseklockare.devote.se
    Svara
  • oh nej!! Hände mig också förra veckan, olägligare än aldrig förr. Gurglade saltvatten var 3dje timme och HINKADE citron te med honung+pressad citron+två halstabletter i. Dunderkur! Försvann på 2 dagar. Krya dash♥

    2014-10-15 18:15:45
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand