SNORIS

Jag en sån snoris just nu. Verkligen åkt på höstförkylningen delux. Har så ont i halsen att jag vaknar om nätterna och är mest irriterad och nere på onsdagarna… Nu har jag precis släpat mig hem och slängt mig på soffan. I jeans och bh och allt. I vanliga fall åker allt av så fort jag kommer hem och på med mjukiskläder och absolut ingen bh. Alltså tänker aldrig på bh-n under dagen men så fort jag kommer innanför dörren hemma börjar den flagga för att den finns där, trycker på och beordrar en att ta av den. Undra om det är den eller jag som behöver vila från varandra.

Okej nu ska jag tänka ut en middagsrätt (takeaway) som jag ska be mitt sällskap köpa med sig och som inte känns som glaskross i halsen… Kanske sushi. Sugen på misosoppan iallafall.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!