Superjuicen som gör en frisk!

Okej min hals och mitt snor is killing me. Så när jag vaknade imorse och kände att jag inte kunde lämna mitt hem ännu en dag så fick det vara nog. Gick ner på affären och kokade ihop denna juice. 

– Pulver som innehåller så mycket nyttigheter så jag trillande nästan baklänges 

– 1L färskpressad apelsinjuice

– Grönkål

– Spenat

– Höstäpplen

– Citron 

– Lime

– Ingefära 

Sen i med allt i juicepressaren och smaka av. Jag hade ganska mycket ingefära i så det svider lite i halsen som jag har ont i men jag tror det är bra. Käkar även piller som innehåller allt man behöver. Alla vitaminer och fiskolja osv osv från Fitnessguru.

Finns att hitta HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!