Drinks and friends at MISS VOON

Igår var vi ett gäng som var och avnjöt en middag på min absoluta favoritrestaurang i Stockholm, Miss Voon. Jag ska inte luras med att den är lite pricey men vet ni att det är så himla värt det. Varenda liten krona ska jag säga. jag tycker på riktigt att varenda maträtt som jag ätit där är perfektion. 

Och drinkarna ska vi inte ens tala om. Ni vet att denna ryska gillar det där lilla extra och här får man det. Det är blommor och det är grejer här och där i drinkarna och alla vet att man äter/dricker med ögonen också. Så hela detta koncept är right up my alley. 

Ta er hit på er drink och sug i er atmosfären! Ni kommer inte gå härifrån missnöjda. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • varifrån kommer din paljettröja från? Verkligen jätte fin! Och vad matchade du till?

  2014-10-21 09:06:31
  Svara
 • Tack vare dig har jag hittat dit! Och återkommer varenda gång vi är i Stockholm!
  Love it!! Så TACK så mycket! 🙂

  2014-10-17 19:20:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!