Att bli frisk del 100000

En sak ska ni ha klart för er mina älskade små läsare. Och det är att jag läser och tar in allt ni skriver till mig. Ibland är det positivt och ibland är det negativt och lika så är mina svar. 

För ett tag sen fick jag en spydig kommentar som jag svarade ganska spydigt på. Då kom en tredje och la sig i och skrev ”Du får faktiskt tåla sånt för du har en en blogg” – 

fast nej stopp det behöver jag väl inte alls tåla?

Om någon säger något till mig som jag tycker är oskönt och vill besvara det så kommer jag göra det – JUST FÖR ATT

jag har en blogg och det är jag som har den bloggen och inte du för det är min blogg. Så jag bestämmer helt och hållet innehållet på den och i kommentarsfältet. 

Men nu till något mycket trevligare. Fick tips om att man ska äta kålrot innan man sover för att hosta mindre. Bad William köpa med sig det när han kom över på middag ikväll. 

Wiliam alltså. Skulle kunna skriva en hel bok om den människan. Fantastiska, inspirerande och snälla människa. Tack för du finns i mitt liv och tycker om mig för den jag är. Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Prova att skära en lök på mitten och lägg en halva på nattduksbordet! funkar!! men luktar ju inte speciellt gott..

  2014-10-23 18:44:43
  Svara
 • Har nyligen hittat hit och älskar det jag läser, du verkar vara en så skön och lättsam tjej – fler sådana i vår värld, tack! 🙂

  Ps. Mitt bästa förkylningstips är att koka grönsaken majrova. Den är varken estetiskt tilltalande eller god, men den lenar verkligen halsen. Har för mig att den användes förr i tiden som medicin.

  Kram!

  2014-10-21 18:45:48
  Svara
 • alltså dashaaa, detta kommer låta som sämsta tipset, men sist jag var sjuk testade jag INGEFÄRA. både att koka riven ingefära i vatten, sila av och dricka som te, OCH gnugga (ja, gnugga!!) det mot handleder och hals (. JAG BLEV PÅ RIKTIGT FRISK DAGEN EFTER. sen vet jag ju inte om det var just DET som var anledningen till att jag blev frisk, men alltså, TESTA!! för jag tror verkligen på att det var ingefäran som gjorde det! ska lätt testa igen nästa gång jag blir sjuk. puss!!

  2014-10-21 12:57:40 http://cece.blogg.se
  Svara
 • Min syster berättade om värsta ”mirakelkuren” när en är hostig.. smörj in fötterna med Vicks-salva (vet knappt vad det är, men..), ta på varma sockor och sov med det under natten. Funkar tydligen skitbra.

  Matilda 2014-10-21 08:50:03 http://matildafk.devote.se
  Svara
 • åååh du måste ju bara berätta om detta fungerade!! Ingen hostmedicin hjälper mig alls och har inte sovit på evigheter känns de som tack vare denna hemska hosta 🙁

  2014-10-21 08:09:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!