Sjukishelgen

FREDAG:

I fredags var jag och såg Stockholm Open. Tack snälla Margaux och Extended för biljetterna <3 

LÖRDAG

På lördagen vaknade jag sjukare än sjukast. Alltså detta virus går inte över. (Imorse låg jag tom och googlade Ebola symptom men det har jag inte tack.). Jag låg mest i sängen och rörde på mig när det vankades mat. Söndag

På söndagen fick jag skjuts till min favoritfamilj och i deras soffa spenderade jag resten av dagen. 

Tyvärr har inte denna helg så mycket mer att bjuda på eftersom jag inte gjort något mer. Jag är fortfarande sjuk och idag jobbar jag ännu en dag hemifrån… Hostat hela natten och är helt ärligt jävligt trött på det. Nu är det vila vila vila på schemat. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • om du har problem att sova för att du hostar, testa att riva kolrot och käka innan du ska sova eller när du vaknar mitt i natten. du kommer sova som ett barn lovar. krya på dig!

    2014-10-20 15:29:55
    Svara
  • Jätte fina bilder!

    Therese 2014-10-20 15:15:29 http://thereseklockare.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!