Drömmer om den ryska ubåten i skärgården

Jahapp. Här sitter jag på kontoret och snorar och funderar över ubåten i skärgården. 

Gör ni också det?

Mina öron blöder pga denna ubåt för tillfället. Mamma ringde nyss och bara garvar åt svenskmedia som är hysteriska. Hon följer ju media i mother russia också och de förnekar ju detta. Men Ryssland är ju pretty sneaky så de säger bara ”Har man inte blivit tagen – ska man inte hålla på och anklaga ett sånt land som oss”. Typ så. Vilket är sant.

Finns ju inga glasklara bevis på att detta ens är ryssarna. Vilket det förmodligen är. Det säger jag inte att det inte är. Men Ryssland vill inte ha lilla Sverige. OCH hade de velat det skulle inte Sverige ha någon chans. Å andra sidan hatar Usa Ryssland och de skulle i största sannolikhet hjälpa Sverige och då skulle de vinna. 

Kolla vettig jag är. Kanske borde bli president. Hehe. Nä men puss hörrni. Ikväll har jag biodejt och ska se ”Gone Girl”. Han tror det är ”nån jävla tjejfilm”. Skrattade åt honom. 

Hur är eran tisdag? Förutom att den är grå och regnig. Har det hänt något roligt denna dag för er? 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Ryssland vill nog inte \”ha\” Sverige men gärna nyttja den mängden strategisk information som flödar här igenom. Trots allt är Sverige ett nav i vilket information passerar och därmed ses det som strategiskt viktigt att \”bevaka\”.
  Förstår inte riktigt ditt resonemang ang att inte anklaga när det mes största sannolihket är Ryssland som är ute och åker i skärgården. Klart man inte kan säga till 100% men jag tycker inte att man bör behandla Ryssland annorlunda mot något annat land. Rysslands ställning i världspolitiken känns ganska befogad med tanke på Ukraina/krim och ingenting som bör särbehandlas.
  Jag vet att Ryssland också är fantastisk men politiken de för är ganska verklighetsfrånvänd…

  2014-10-23 16:00:24
  Svara
 • vad fin du är!

  Therese 2014-10-22 16:47:20 http://thereseklockare.devote.se
  Svara
 • Jag njuter av att jag kan se gröna palmer och sol från jobbet och inte kommer komma hem förrän i mitten av december! 🙂

  Philippa 2014-10-22 09:35:47 http://litenblirstor.devote.se
  Svara
 • Alltså Media vinklar ju Ryssland/Putin som fasen en att pga hbtq är inte det bästa i det landet. Därför ska man hata på honom då mycket som möjligt. När det finns fler länder än Ryssland som har det mycket värre om man kollar på Iran/saudArabien ex.vis. Det är bara för att det är Ryssland/Putin. Om det skulle vara Danmark som skulle vara utanför skulle det inte bli så stort. // arg halv ryss

  2014-10-22 01:10:01
  Svara
 • Ryssland kanske inte vill \”ha\” Sverige egentligen. Men Norge är med i NATO och det är vårt grannland. Det kanske vara så att de vill vara nära dem. Eller resa ovanför Sverige nu när isarna smält, det är ett tanssportsätt för dem att nå andra länder. En tanke bara 🙂

  2014-10-21 21:42:33 http://ellarebeckas.blogg.se
  Svara
 • Den är tung och grå tack vare regnet!

  Svara
 • Det har pirrat i magen pga en fin kille 🙂

  2014-10-21 21:27:51
  Svara
 • Hej!
  Jag heter Julia och är 18 år, titta gärna in på min blogg om min resa genom min depression/magkatarr där jag berättar om hur det är att leva genom striden i vardagen. Bloggen är inte på något sätt NEGATIV utan jag berättar om hur man kan förbättra saker och ting i olika situationer. Hoppas nån kikar in!
  🙂 Blogg: http://levameddepression.devote.se/

  julia 2014-10-21 20:34:46 http://1175595.devote.se
  Svara
 • Jag läste Gone Girl förra veckan, helt sjuk bok?! Alla säger att filmen är superbra så jag måste styra nån att gå och se den med.

  2014-10-21 17:30:30 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Gone girl är asbra, ball o se med dejt du kmr förstå varför!

  2014-10-21 16:30:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!