Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mitt dygn i bilder

Nuuuuuu är det mycket. Jag har mått illa hela eftermiddagen för att jag är så stressad. Det jobbigaste med att starta eget bolag det är att vi inte har någon mall eller någon struktur att gå efter. Så vi lär oss och gör saker lite dubbelt ibland. Men det lär man sig av, såklart. Men just nu är jag stressad för jag har absolut en miljon saker i mitt huvud och måste skriva ner allt men inte haft tid för haft 5 möten idag. 

I alla fall. Slut på gnället! Nu ska ni få höra om mina senaste 24 timmar. 

Började med att möta upp Jeppe och Erik på middag på PAPA för att prata om livet. Att få äta middag med dessa tre och umgås bara vi tre är något vi inte gjort på länge. Det var beyond underbart. (Jag känner mig lika sliten som jag ser ut på denna bild, tack så mycket).


Erik!

Satt här och berättade hur mycket han tränat och hur duktig han är. Hälsan själv! Så snygg är han! Visst är han?

Efter tre glas rödvin tackade alla för sig och åkte hem. Hehe. INGEN hetsade ens på en endaste liten kik på stan. Vi är inte 18 längre. Det märks. 

Jag tog en selife i sängen när jag kom hem. hehe. 

Imorse så hade jag faktiskt äran att träffa Jeppe igen! Tänka sig va?!

Men nu var det jobbrelaterat (skulle få hans åsikt) men eftersom han är pappa ledig fick Bob följa med. Och alltså så söt som han är? Helt otroligt. Detta gjorde du bra Jeppsson. 


I slutet vart Bob rastlös så då fick han härja lite hur han ville så vi kunde prata klart. Som här tex…..När klockan slog lunch promenerade jag till Escalier och blev bjuden på lunch av min kompis Per för vi pratade jobb. Och lite om helgen då han fyller år!  Sen har jag suttit på kontoret och gjort en skiss på hur vår hemsida ska se ut. Den är klar snart!! Och haft möte med en jurist ang vårt kontrakt…. Ja ni förstår. Det är rörigt just nu. 

Nu ska jag dock avsluta och gå hem. Slut för idag! Fredag imorrn! 
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand