Om håret.

Tjena! 

Nu har jag använt mig av Redkens cerafill i över två månader och jag måste säga att mitt hår har äntligen börjat växa. Förstår ni den känslan?! Ni som följt mig ett tag vet att mitt hår går av precis ovanför axlarna. Det blir inte längre än så helt enkelt. Men nu har det inte bara fått supervolym (alltid använt rootlifter innan jag fönar men nu gör jag inte det längre). För man får som sagt inte bara volym utan håret växer verkligen. 

Denna produkt är nog 2014 bästa produkt. I alla fall i mitt badrum. 

Men eftersom att jag är världens jobbigaste människa och en ryggsäck full av problem och kanske universums känsligaste hårbotten så blev jag lite torr av denna produkt så nu varvar jag med serien ni ser nedanför för den har en vårdande olja i sig. 

(Hehe, förstår ni hur jobbigt det är att leva med mig? Herregud.) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!