LÖRDAG I MIN HEART

Imorse gjorde jag en smoothie till frukost. Blivit riktigt hooked på det till frukost. Så snabbt enkelt och framför allt så är det lätt att ta ”på språng”. Jag brukar ha dem i en shaker på bussen typ. 

I denna hade jag banan, avokado (slog sönder en kokosnöt) äkta kokosvatten, kokosflan (kokosfran? Vad heter det?) och sen massa hälsopulver som är nyttiga för magen. Killen i sängen tyckte det var konstigt för våra magar började bubbla.

Nu ska jag på stan med Magz och sen ska vi på flickvänsmiddag för att se gå på herrmiddagen där alla våra killar är för att en annan kompis fyller år. Sen får vi se om vi går vidare efteråt. Jag hoppas på att det blir superfest där istället. Hemmafester är alltid roligare än krogen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!