Laserfiffi del 2

Fick en kommentar ang Laserfiffi som jag tänkte svara öppet på här: 

Om ytterligare några år kommer alla skratta och ba:
”Hehe, minns ni när samhällets normer handlade om att alla kvinnor kände sig tvungna att raka sig överallt, när de fick lära sig från barnsben att hår är äckligt och fult på kvinnor och när kvinnor följde skeva skönhetsideal endast för att vara mannen till lags? Sjukt!”
Jag hoppas verkligen att detta kommer bli det nya svarta.

 


Jag tycker allting är individuellt. Om man vill får man raka sig och om man vill får man lasra sig. Jag har alltid haft problem med det. När jag varit utomlands och man haft bikini på sig och rakat sig flera dagar i rad efter ett tag så svider det och blir rött och irriterat osv osv. Därför är detta det bästa som hänt mig på väldigt länge. Jag önskar nu av hela mitt hjärta att jag hade gjort detta innan. Nu efter bara en behandling så är det sån enorm skillnad? Jag har ungefär 60% mindre hår redan och de växer mycket saktare än innan. Idag har jag tex inte ens stubb utan det är helt lent och jag har inte rakat mig sen i lördags. 

I samband med detta vill jag påminna er om att jag lasrar ”Brasilian” och i armhålorna på SpyByUs och i vanliga fall kostar det 3700kr men nu (oktober månad ut) kostar det endast 2500kr per behandling. Och man kan ju köpa på sig flera behandlingar åt gången. Men kan man bara lasra en gång varje 4-5 veckor. 

miami on Make A Gif

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!