Pumpa, Aw-möte och två långkok

FREDAG:

Jag har haft en helt underbar helg. Absolut helt underbar. 

I fredags hade jag mitt sista möte med Bangerhead och då sa jag till Per att jag önskade öl eftersom klockan då nästan var AW

Fick öl 🙂


Sedan åkte vi ut till ”landet” och lagade pulled pork. 

Jag gjorde även en pumpa! Min första pumpa faktiskt. Tycker den blev bra. Förutom näsan som blev uppochner. 

Sedan kom vårt sällskap och vi åt middag följt av rödpang!

LÖRDAG:

På lördagen sov jag länge… Sen blev jag väckt med brasa och frukost! 

Vi åkte till Farsta Centrum (major nostalgitripp!) och åt bla glass till lunch och tog en öl med min gamla kompis Linnea. Synd att man inte ses oftare. Älskar den tjejen. 

Eftersom vädret varit ruskigt och lite regnigt och bara deppigt denna helg så bestämde vi oss för att göra ett till långkok. Min berömda chiligryta. Ni hittar recept på den HÄR.

Medans grytan stod och puttrade så bastade vi. Och jag badade!!! Var inte alls så kallt. Det var såklart ”kallt” men inte alls så kallt som jag trodde. Älskar att basta. 
Efter bastun badade jag och tittade på Så Mycket Bättre i detta lyxiga badrum. Hur mysigt?! Körde även min söndagsrutin. Då brukar jag bada länge och lägga mask, och skrubba allt och peealing och ja allt jag kommer över. Låg där i över två timmar och fixade med allt. 

Så åt vi chiligrytan med natchos och gräddfil!

SÖNDAG

På söndagen fick jag skjuts till mammi medans han var på Bajenmatchen. Jag låg i soffan och pussades med hundarna och åt mozzarella med tomat och basilika. Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!