Fick lite frågor så svarar på dem här:

1) Hur motiverar man sig för att gå ner i vikt. Vad är viktigast att tänka på? 


Om man vil och känner man behöver det så gör man det bara. Egentligen så behövs ingen PT och så himla mycket konstigheter. Handlar helt enkelt om att göra av med mer energi än vad du stoppar i dig. Rör på dig och ät inte skit så kommer du rasa i vikt. Det handlar bara om att bestämma sig, vill man äta allt eller ha en platt mage? Jag vandas emellan dessa två hela tiden. Men har kommit fram till att jag älskar mat för mycket för att avstå :p

2) Hur blir träning kul och något man gör och inte slarvar med. 

 

Det vet jag tyvärr inte eftersom jag inte ÄLSKAR att träffa själv men jag älskar känslan efteråt. Det handlar att hitta något som man själv gillar och en tid som passar och inte känns jobbig så man slarvar med den. Nu när jag är egenföretagare är det så mycket enklare att planera sin tid. Jag vet fan till 100% att jag kommer vara världens bästa chef i framtiden. Alla kommer jobba på eget ansvar och behöver man ta 1 1/2 timmes lunch för man vill trycka in träning så är det helt jävla okej för mig så länge man levererar på jobbet. Den här hitlergrejen att ”Börjar man 08.00 ska man vara här 08.00 och inte 08.02” avskyr jag. AVSKYR. Blir irriterad bara tanken av det. Kommer aldrig minnas hur stressad och dåligt sånt fick mig att må. Ja, jag är extremt morgontrött och skriker du på mig för att jag på riktigt är 5 minuter sen så har du förmodligen förstört hela min förmiddag och då kommer jag ändå inte jobba. Jag kommer sitta och tjura och kanske tom fälla en tår på toaletten (Ja, allt detta har hänt. Många gånger). 

3) Nyttiga recept på frukost, lunch, mellis, middag. 🙂 

 

Oj det får bli flera inlägg. 

4) Ditt recept på borstj! 

Är ingen favorit så aldrig lagat men googla!

5) Dina bästa tips för att få en najs höst & vinter och hålla sig pigg. 

 

1. Ät D-vitamin. 

2. Träna (man blir piggare, 100% sanning) 

3. Samla ihop ett kompisgäng och starta en grupp på fb så ni kan gå pw’s ihop. Så att det alltid finns någons om vill göra sällskap då kommer man iväg och gör något socialt ett par gånger i veckan. 

4. Bunkra med ljus. Olika former och olika storlekar. Levande ljus är som solen på hösten. 

5. Boka en resa utomlands 😉

6) Tips på att hotta upp vardagar! 

Göra ”helg-grejer” på vardagarna. 

7) Dina 3 bästa resmål och vart du drömmer om att åka? 

DRÖMMER om Maldiverna. Och Bali. 

Men mina bästa resmål har varit:
– Portofino (Italien)

– Thailand 

– USA

8) Vad man ska tänka på när man vill få ett jobb/skriver personligt brev. 

Var kort och koncist. Säg vad du vill ha ut av denna tjänst och vad du kan. Alla 18-åringar som har bett någon ”vuxen” skriva deras personliga brev är så himla tråkigt att läsa. Försök få personliga brevet att spegla DIG. Vem är du, vad gör du, vad tycker du om. Jag fastnar för de som är annorlunda. Inte de som vill vara som alla andra och ”korrekta”. (Beror iof vad man söker för jobb men detta är vad jag tänker på). 

9) Ett inlägg om ditt drömbröllop och vad dina framtida barn ska heta. 

OMG. JA. KUL inlägg. Jag ska förövrigt ha tre bröllop. Först ett traditionellt, sen ett fem år senare i Vegas och sen ett 10 år senare på en strand utomlands (alla tre är då självklart med samma kille). 

10) Dina bästa ställen i Sthlm! Både platser, barer å restauranger.

 

Finns ett bra poddavsnitt med mig och Forni där vi pratar om våra favoritställen i Stockholm. Tror det heter ”Kärlek till Stockholm”.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tips på träning och motivation: köp kayla itsines guide (googla så hittat ni) och följ även henne på insta för att se folks resultat, verkligen motiverande! Och passen är 28 min 3 ggr i veckan + powerwalks. Passen funkar lika bra att göra hemma som på gymmet 🙂

  2014-11-07 14:12:26
  Svara
 • Hej! Gå gärna in på min blogg som handlar om min depression och min resa med tvångssyndrom, magkatarr och andra symptomer. Bloggen är till för att hjälpa andra att inte känna sig ensamma om dessa problem. Jag vill nå ut till dem som känner sig i samma sits som mig. Kramar!

  julia 2014-11-06 15:41:44 http://1175595.devote.se
  Svara
 • hej hej dasha! har följt dig länge på bloggen och är även ett stort fan av podden! ibland när du pratar om kärlek/dejting så tycker jag att det låter mycket som The Rules (http://www.adlibris.com/se/bok/complete-book-of-rules-9780722539743). Eftersom jag själv är en Rulesgirl så är jag nyfiken på om du har läst The Rules? Om du inte har det så tror jag du skulle gilla den! Visa den inte för din kille bara 🙂 Stay awesome!

  2014-11-06 11:50:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!