20 % på behandlingar !!!!!

Imorgon har vi Helium Studios största event hittills. Ett par hundra människor som kommer på en fest där temat är Japan. Galet kul projekt men lite stressigt och nervöst eftersom det är vårat första så här stora event. Men allting är under kontroll så det ska inte vara några konstigheter. 

Jag vill iallafall bara kika in och berätta att jag har fått äran att erbjuda er 20% på samtliga behandlingar på SPA BY US (ligger mitt i stan). Perfekt att unna sig själv nu innan man åker på en semester kanske eller en perfekt julklapp. Var nu inte sämst och var ute i sista sekund med såna saker. In och lös julstressen redan nu. 20% är en bra rabatt. 

Ni hittar deras hemsida och utbud HÄR

Ps. Det är där jag gör laserfiffi ju! Och glöm inte ange DASHA när ni bokar. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!