Oddka, Halmstad och Soda 10 år

FREDAG:

Började fredagen med att hämta ballonger till kvällens event med ODDKAHar massa fina bilder men det får bli ett eget inlägg. Var riktigt danssugen men när jag kom hem så dog jag i soffan. Så kröp till sängen och somnade innan klockan slog 23.LÖRDAG:

På lördagen klev jag upp med ottan och åkte till BROMMA med denna lady. Vi var självklart ute i sist sekund och satt och brände av sista låtarna på flygplatsen. Här står jag och tar en selfie i butiken. Jag och Petris!Efter några drinkar och timmar blev det lite småfest i butiken!Jag hittade ett ursnyggt linne jag köpte med mig! Ni hittar det HÄRHade på mig det på kvällen sen :-)))Sen hittade Becca min celfiestick och gick loss:


Sandra <333 
Celfiestick rulez.Efter att vi vart och fixat oss på hotellet tog vi en drink i butiken igen och sen gick vi till BOOM BOOM ROOM.

Här är Madde 🙂

Jag fick ett diadem gjort av glowsticks!!!!!!!!!! DOOOOOG!!!!!!!!!!!!


Tog tusen bilder med diademet <3 <3 


SÖNDAG: 

På söndagen blev vi bjudna på en sån underbar brunch men jag kunde tyvärr inte hålla något nere…………

Inte ens en jordgubbe 🙁 Trodde ju bara att jag var bakis fram tills kvällen när jag insåg att det inte kan vara det. Omöjligt att man inte ens kan hålla nere en mun vatten om man är bakfull. Då är man fan matförgiftad. 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!