Köttbullar, nattbad och rödvin

FREDAG:

 

Fredagen började som sagt med aw på Italiano Cafe

När vi kom ut till huset så gjorde vi våran älskade salsa. Vi utmanar varandra hela tiden med hur starkt man ”pallar”. Denna gång dödade han den. Jag gav mig tom ”ärligt, nu smakar det bara eld i min mun???” 

Jag bestämde mig för att köra lite olika sorts plock till middag. Lite sånt som vi var sugna på. Kokade bla en kronärtskocka. 

…och sög ur det sista ur kantarellerna för i år. 

Blev ett ihopplock av allt möjligt som sagt. 

Drack både rödpang, Julmust och vatten! 

LÖRDAG

Lördagen levererade grått väder men vad gör det just nu? INGENTING. Är glad ändå! 

Är fortfarande besatt av tomater……….

Under dagen slappade vi bara. Gjorde inget speciellt alls än att titta på en ny serie vi börjat följa: ”American Horror Story”. 
Den är läskig men jävligt bra. 

Vi lagade pasta till middag. Började med att steka gullök och sen hällde jag vi i passerade tomater. Pressade vitlök och kryddade med peppar, herbomare, svartpeppar, lite socker, lite curry och lite citronpeppar. 

Sen ska jag säga er att allt möjligt åkte ner i denna. Såg honom pilla där och jag pillade där. Vi lät nämligen den stå och bubbla ganska länge. 

Vi bastade och drack lite öl medans såsen gosade till sig :-))

JAG BADADE!!! Sjukt kallt. Skrek!

När vi kom in kastade vi ner köttbullar och pasta i såsen och rörde om. 

SÖNDAG:

På söndagen skulle vi gå en lång promenad men det blev inte så… Det blev en kort promenad så vi gick hem och satte igång bastun igen. Jag älskar ju att basta. Kan springa ut och in ur den där värmen i timmar. Vi tog med lite snacks <3

På kvällen lagade vi samma rätt igen fast med andra ingredienser. Hehe ganska roligt. Men herregud vad underskattat det är med pasta. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!