SPEEDGYM Grevturegatan

Ah men tjena. 

Igår provade jag en ny träningsform som går ut på att man får stötar till musklerna som gör att man då spänner dem extremt mycket mer. Många elitidrottsmän tränar med detta ett par gånger i veckan. 

De är så kraftfulla så man får bara träna två gånger i veckan och max 15 minuters pass. Det var jävligt kul. PIRRANDE och efter 15 minuter var jag både svettig och pigg. Nu väntar jag på träningsvärken from hell. 

HÄR hittar ni deras hemsida. Ligger på Grevturegatan 3 i Stockholm. Och ifall ni bestämmer er för att testa så kan ni väl vara snälla och ange att ni läste det här? Då får jag nämligen en gratis träning. Så detta är inget spons osv så ni vet… 

Men en grym träningsform som bygger muskler. Så man måste komplettera med kondition för bästa resultatet. 

Ganska kul för man får kläder av dem och så är man helt naken under så stötarna ska komma så långt in som möjligt. Är inga farliga stötar. Utan det gör så att man spänner musklerna extra bara. Finns massa nivåer så passar verkligen alla :-))) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!