Hur man gör en apelsin grön och fyrkantig.

Hur mår ni mina små kycklingar? 

Dagens kontor är på Italiano Bar. Våldsamt kändistätt här denna morgon ska jag säga. Sett fyra stycken som man sneglat lite i smyg på. Vet inte varför det ska vara så fult att glo på kändisar. Det är ju egentligen hur kul som helst. Iakttar alltid deras kroppsspråk och kläder och allt annat som kan vara intressant. 

Detaljer. Det är livet hörrni. Nu ska jag komma på en ide för något döenkelt men det får inte vara så enkelt utan det ska kännas nytt och fräscht. Förstår ni? Tex en ny utformning av en apelsin som i alla sina dagar alltid varit rund och orange men nu ska vi göra om den så den ska passa på ett event där allting går i fyrkanter och grönt. Så hur gör om denna runda grej fyrkantig… Pressar? Med vad? Typ så. Fast inte en apelsin. 

Sen är det dags för lunch på Pocket! Mitt älskade Pocket. Det var inte igår <3.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!