Några frågor senaste dagarna.

Hej! Vart ska ni i Thailand? Jag och min kille ska främst till Koh Tao för att ta dyk cert men också till öarna runtomkring såsom Koh samui och Koh panang. Där är det både fest och lugn beroende på vart man åker, så man får det bästa av båda. Ett tips 🙂

Vi kommer utgå från Phuket. Sen kommer vi avsluta våra tre veckor med några dagar i Bangkok för vi flyger hem därifrån. Sen har vi sagt att vi tar det lite som det kommer. Tröttnar vi så rör vi på oss. Och gör vi inte det så hänger vi kvar. Vi har en kompis som kommer och ska spendera sista tiden med oss. Plus att jag har massa andra vänner som är nere samtidigt. Jag vill vila upp mig inför vintern som kommer så vi ska bara ta det lite som det kommer. 

Dashiii älskar kopparna!! Vart kan jag hitta de? 🙂

Alltså jag har tänkt och tänkt och jag har ärligt talat ingen aning vart dessa koppar kommer ifrån? Haft dem ganska länge. 

Underbar tröja.. Vart kommer den ifrån. har varit på jackt efter en sådan så otroligt länge. kram

Men tack! Den är från Nelly! :-))

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!