”Välgörenhet” ?

Hej mina älskade läsare och vänner. 

Nu ska jag för en gångskull hålla en mogen ton i den här bloggen. Jag skriver ju ganska flamsigt i vanliga fall och jag tycker om att göra det. Jag tycker det är charmigt (eller kuligt som jag skulle kunnat skriva). 

Men nu ska vi prata om något viktigt. 

Välgörenhet.

Som bloggare får man massvis med förfrågningar om olika sorters välgörenheter. Och tyvärr kan man inte hoppa på alla tåg och man kan inte hjälpa alla. Skulle jag skriva om alla förfrågningar jag får så skulle min blogg förmodligen inte innehålla mycket mer och då skulle det inte vara ”min” blogg längre. 

Jag har donerat pengar till denna organisation i över sju år och till denna några färre. Det är två hundra kronor i månaden jag ärligt talat ofta glömmer bort då jag aldrig ser röken av några jobbiga fakturor eller beslut som kan tillkomma med fakturor. Jag kör helt enkelt på autogiro och jag kan säga er att det varit månader då jag haft det riktigt tufft. 2013 och halva 2014 var inte riktigt Dashas år, om man säger så. 

(Nu skulle jag prata om Farstaklappen men jag vill även flika in att GIVESOM är ett bra alternativ om ni inte vet vad ni brinner för och känner att ni inte kan ge två hundra i månaden. Där kan ni bla välja 25kr i månaden. Det kan faktiskt alla donera. Och om många gör det så gör det stor skillnad i våran lilla värld). 

MEN.

För er som vill göra skillnad NU. NU NU NU. Och på plats.

Så skulle jag råda att ta er till det enorma köpcentrumet FARSTA CENTRUM och köpa en liten gåva som man kan lämna in på Åhlens nedre våning så kommer det komma till något barn som annars kanske skulle bli utan julkapp. Det skulle kunna vara vad som helst, kanske ett ritblock med tuschpennor eller kanske en fotboll eller kanske en liten docka. 

Välj det ni brinner för och tillsammans kan vi verkligen göra en skillnad. 

Puss och älskar er. Varenda en som sitter bakom dataskärmen eller bakom mobilen och läser detta. Stor kram till er. 

PS. Sprid gärna detta i era kanaler om ni vill <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Wow! Vilken bra grej!!! 🙂

    2014-12-04 17:06:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!