Makeupstore, Julbord ala Dasha och Freixenet

Okej bättre sent än aldrig. Visst? Min kamerasladd strulade. Eller datorn trodde jag men nu fungerar det! Så nu kör vi. 

FREDAG:

Började som sagt min fredag med lunch på Tavernan med Forni

Efter det tog vi en TaxiStockholm taxi VIP till söder där vi tittade på Makeupstores nya visning! 

Här är jag och min älskade Wonka

Efter visning sprang jag till Bangerhead och fixade utväxten och blåste det fint hos Gabbi <3

(Det var ett riktigt hoppade på mig i fredags) 

Efter Bangerhead så gick jag till Bubblerooms nya butik på Grev Turegatan och tog ett litet glas bubbel och hoppade två par byxor!

Efter detta event… *pust* Hoppade jag på bussen och mötte upp min boyfriend och åt på SHO SUSHI. Galet bra sushi. Vi tog ”kockens val” vilket betyder att kocken slänger upp lite olika bitar på baren som man får äta av. Så drack vi även sake och öl. Jag föredrar varm sake men det fanns bara kall. 

….sjukt nog var vi inte mätta efter denna middag. Var tyvärr väldigt lite mat. Det var väldigt gott. Men lite mat. Så när vi promenerade hemåt slank vi in på en Indisk restaurang och tänkte dela på en rätt men det fick vi inte… Så var tvungna att ta en var. Mådde extremt dåligt efteråt. Kunde inte ens röra varandra när vi kom hem. Somnade på varsin sida av sängen och drömde hela natten att jag var gravid. 

LÖRDAG:

(På dagen hade vi en bloppis men jag lyckades inte ta en enda bild.) 

På kvällen åkte jag hem och städade så folk kunde komma hem till mig och stöka till. Hehe. 

Vi hade en överaskningsmiddag för Marith som flyttar till The big apple. 

Jag lagade julbord. :-))

Vi drack bubbel från Freixenet som jag tycker är så himla gott och prisvärt på Systemet

Smarran <3

Älskar mitt bord man kan göra större när man gör större bjudningar. 

Pyntade bordet såklart!

Vi lämnade mitt hem vid tolvtiden och då drog vi till Vassa för mer bubbel. Sen blev det nattklubbshoppning för hela slanten.

På söndagen låg jag i min killes sked typ hela kvällen och det var det mysigaste på så länge. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!