PRADA, Pridelucia och hisselfies

FREDAG

På eftermiddagen tog jag ett litet kik på stan med mamma. Jag är ju som sagt i behov av en plånbok och gick in på PRADA. Hittade dessa två kreationer som man tom får en axelrem till så man kan använda dem som miniväskor. 


Vilken färg gillar ni? Jag är nog ganska inne på den rosa/röda. Men vi får se. De kostar en hel del. 


Sen vart det kväll och då gjorde jag mig i ordning och åkte hem till min kille.Sen gick vi i regnet i någon som kändes som en evighet för att hitta en resturang som hade plats för oss. Vi var ganska kräsna eftersom båda var sugna på plockmat. Vi hittade en kubansk restaurang där vi beställde alla deras förrätter de hade. Ca 5-6 stycken men servitören envisades med att förklara att de INTE var en tapas restaurang och därför inte fick servera ”bara förrätter”. Så han tvingade oss att beställa en varmrätt också. Hehe. Udda grej. 


Det var i alla fall gott. Speciellt med mojiton.


LÖRDAG:

Det blev en tidig fredag för vi båda var väldigt trötta från veckan. Så här såg jag ut i hans hissen på lördagen:


Jag åt asiatiskt ”julbord” på Berns med mamma till lunch. 

Gullig Mammi va?

Berns är riktigt riktigt riktigt gott.

På kvällen hade Maxinne sin födelsedagsfest som jag nämnde förut. Kommer massa bilder därifrån när hon publicerar dem… Jag tig nämligen inte en enda. Jag bara dansade. 🙂 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!