One night in Bangkok

Igår tog vi flyget på en timma till Bangkok för att möta upp några vänner. Vi åt middag på 59e våningen och sen var vi ute och dansade på tre olika nattklubbar.

När jag och min kille bokade hotell så tappade vi det lite. Det är ju så extremt billigt med hotell i Bangkok så vi tog en svit. Med bastu och denna bubbelpool. Då blev det såklart inte billigt men ändå extremt billigt jämfört med vad en sån här svit skulle kosta annars.

Idag är vi lite bakfulla så jag har faktiskt både bastat och badat bubbelpool och fått en massage.

Ni ska få massor av bilder när jag kommer tillbaka till Phuket och min dator. Puss då!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!