Att ha förståelse 

Jag förstår att ibland kanske man själv har en dålig dag och då är det så himla lätt att slänga skit på någon på andra sidan skärmen.

Men jag kan ändå inte sluta undra, dessa människor som kommenterar sådana här saker i bloggen (efter mitt förra inlägg):

– Varför läser ni min blogg?

Ni verkar uppenbarligen inte tycka om mig eller bry er om mig eller mitt mående. Vad är det som intresserar er här inne? Jag har ju en otroligt icke nischad blogg. Så det var inte så att det där inlägget stack ut ur mängden. Så berätta gärna för mig, för jag är nyfiken.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
34kommentarer
 • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • Some really excellent info, Sword lily I detected this. https://freehorseracingtv.com/live2/

  carrera en vivo del hipódromo camarero 2023-06-26 09:15:28 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Very well presented. Every quote was awesome and thanks for sharing the content. Keep sharing and keep motivating others. 92 news urdu live

  watch horse racing live stream free 2023-03-25 21:28:56 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • very satisfying in terms of information thank you very much. https://freehorseracingtv.com/live/

  racing on tv tomorrow 2022-12-24 09:58:37 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Veryy rapidly this web site will be famoous among all blog users due to it’s pleasant articles

  evden eve nakliyat izmir 2022-12-08 19:21:19 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • This post post made me think. I will write something about this on my blog. Have a nice day!! https://freehorseracingtv.com/

  cheltenham races on tv today 2022-12-04 08:17:40 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Det vet jag tyvärr inte.. men jag vet varför jag läser din blogg! Jag älskar att läsa din blogg. Det finns så mycket härlig energi och jag blir alltid glad av att läsa dina inlägg. Ibland gång på gång. ♥

  2015-01-20 19:17:23
  Svara
 • Det vet jag tyvärr inte.. men jag vet varför jag läser din blogg! Jag älskar att läsa din blogg. Det finns så mycket härlig energi och jag blir alltid glad av att läsa dina inlägg. Ibland gång på gång. ♥

  2015-01-20 19:17:23
  Svara
 • Till Anders:
  Du har en poäng där som är sann, att man inte läser bloggar för att man gillar/ ser upp till bloggaren utan kan absolut vara tvärtom.
  Finns flera storbloggare som enligt mig inte vet vad hyffs och moral är som har många läsare och alla läser ju inte bloggen för att dom ”gillar” bloggaren.
  MEN!
  Bara för att man stör sig eller ogillar någon, så behöver man inte skriva kommentarer för att jävlas, som många faktiskt gör. Vill man säga något så kan man göra det på ett vuxet/ konstruktivt/ trevligare sätt.
  Har svårt att tro att alla som vräker ur sig som om dom är 12 år och har attitydsproblem, faktiskt skulle vräka ur sig på samma sätt Face to Face.

  Så lätt att bete sig illa bara för att man TROR att man är anonym bakom en dator..

  Jag diggar Iaf dig Dasha och det öl r av den anledningen jag läser din blogg! ?
  Fortsätt vara den du är ?

  2015-01-18 16:07:04
  Svara
 • Till Anders:
  Du har en poäng där som är sann, att man inte läser bloggar för att man gillar/ ser upp till bloggaren utan kan absolut vara tvärtom.
  Finns flera storbloggare som enligt mig inte vet vad hyffs och moral är som har många läsare och alla läser ju inte bloggen för att dom ”gillar” bloggaren.
  MEN!
  Bara för att man stör sig eller ogillar någon, så behöver man inte skriva kommentarer för att jävlas, som många faktiskt gör. Vill man säga något så kan man göra det på ett vuxet/ konstruktivt/ trevligare sätt.
  Har svårt att tro att alla som vräker ur sig som om dom är 12 år och har attitydsproblem, faktiskt skulle vräka ur sig på samma sätt Face to Face.

  Så lätt att bete sig illa bara för att man TROR att man är anonym bakom en dator..

  Jag diggar Iaf dig Dasha och det öl r av den anledningen jag läser din blogg! ?
  Fortsätt vara den du är ?

  2015-01-18 16:07:04
  Svara
 • Jag tror att Suzy säkert tycker om dig och din blogg men blir provocerad av ”lyxproblem” om du läser inlägget ur en objektiv synvinkel så kanske du förstår att klaga på att man inte ha tid med massage och inte ha tid att träffa sin kompis efter en månads semester i paradiset kanske sticker i ögonen på vissa. Men som du säger borde kanske inte Suzy fortsätta läsa din blogg om detta stör henne, eftersom det är just DIN blogg som utgår ifrån dig.Det måste få vara en plats där du där du får skriva om det du känner för oavsett hur små eller stora problemen anses vara för en annan. Det är inte ok och extremt onödigt att kommentera på det sättet. Hoppas du kommer ikapp med jobbet och finner ro i att vara hemma snart! Kram

  2015-01-18 13:34:13
  Svara
 • Jag tror att Suzy säkert tycker om dig och din blogg men blir provocerad av ”lyxproblem” om du läser inlägget ur en objektiv synvinkel så kanske du förstår att klaga på att man inte ha tid med massage och inte ha tid att träffa sin kompis efter en månads semester i paradiset kanske sticker i ögonen på vissa. Men som du säger borde kanske inte Suzy fortsätta läsa din blogg om detta stör henne, eftersom det är just DIN blogg som utgår ifrån dig.Det måste få vara en plats där du där du får skriva om det du känner för oavsett hur små eller stora problemen anses vara för en annan. Det är inte ok och extremt onödigt att kommentera på det sättet. Hoppas du kommer ikapp med jobbet och finner ro i att vara hemma snart! Kram

  2015-01-18 13:34:13
  Svara
 • Åh Dasha! De intryck som jag har fått av dig genom din blogg, podden o instagram är att du är en sån underbar människa, glädjespridare och helt otroligt skön person att hänga med! Förstår att du blir ledsen när det finns vissa avundsjuka bitterfittor som ska lägga en dryg och onödig kommentar. Men vet du, de har ingenting vettigt att säga så försök att inte lyssna på dem. Lyssna på alla de människor som älskar dig, och lägg energi på dem och dig själv! Ha det bäst, grymmaste Dashis ♥

  Kram Amanda ♥

  2015-01-17 16:47:58
  Svara
 • Åh Dasha! De intryck som jag har fått av dig genom din blogg, podden o instagram är att du är en sån underbar människa, glädjespridare och helt otroligt skön person att hänga med! Förstår att du blir ledsen när det finns vissa avundsjuka bitterfittor som ska lägga en dryg och onödig kommentar. Men vet du, de har ingenting vettigt att säga så försök att inte lyssna på dem. Lyssna på alla de människor som älskar dig, och lägg energi på dem och dig själv! Ha det bäst, grymmaste Dashis ♥

  Kram Amanda ♥

  2015-01-17 16:47:58
  Svara
 • Alltså vilken människa.. Fy. Är så trött på sådana som bara öser ur sig elakheter bara för att de själva har en dålig dag. Självklart mår man inte alltid bra, men om man mår dåligt eller har haft en dålig dag kan man väl sprida lite glädje och kärlek istället ♥ Mer hat gör knappast deras dag bättre..

  Dasha – du är bäst! Din blogg är den första jag går in på om dagarna, det är en riktig feelgood-blogg. ♥

  2015-01-17 14:30:26
  Svara
 • Alltså vilken människa.. Fy. Är så trött på sådana som bara öser ur sig elakheter bara för att de själva har en dålig dag. Självklart mår man inte alltid bra, men om man mår dåligt eller har haft en dålig dag kan man väl sprida lite glädje och kärlek istället ♥ Mer hat gör knappast deras dag bättre..

  Dasha – du är bäst! Din blogg är den första jag går in på om dagarna, det är en riktig feelgood-blogg. ♥

  2015-01-17 14:30:26
  Svara
 • Jag vet hur svårt det är att se bort från såna kommentarer, de visar sig extra starkt och sätter sig fast på hjärnan. Men se istället till alla oss som älskar dig för att du är den härligaste och charmigaste bloggaren! Du skiner, trots att jag aldrig har träffat dig så kan jag säga det på alla bilder jag sett och på hur du skriver dina inlägg på bloggen. Fortsätt vara som du är, för du ger mig så mycket glädje och energi genom att vara du. Hoppas nu du kommer ifatt en hel del i helgen men ändå hinner ta det lugnt 🙂 Kram bästa Dasha!

  2015-01-17 12:04:30
  Svara
 • Jag vet hur svårt det är att se bort från såna kommentarer, de visar sig extra starkt och sätter sig fast på hjärnan. Men se istället till alla oss som älskar dig för att du är den härligaste och charmigaste bloggaren! Du skiner, trots att jag aldrig har träffat dig så kan jag säga det på alla bilder jag sett och på hur du skriver dina inlägg på bloggen. Fortsätt vara som du är, för du ger mig så mycket glädje och energi genom att vara du. Hoppas nu du kommer ifatt en hel del i helgen men ändå hinner ta det lugnt 🙂 Kram bästa Dasha!

  2015-01-17 12:04:30
  Svara
 • För att du är ashärlig! Älskar att din blogg inte bara är härliga middagar och blommor och kärlek. Utan att den visar hela livet. Du är mänsklig och verklig. Det är viktigt! Heja Dasha!

  2015-01-16 22:46:25
  Svara
 • För att du är ashärlig! Älskar att din blogg inte bara är härliga middagar och blommor och kärlek. Utan att den visar hela livet. Du är mänsklig och verklig. Det är viktigt! Heja Dasha!

  2015-01-16 22:46:25
  Svara
 • För att du är ashärlig! Älskar att din blogg inte bara är härliga middagar och blommor och kärlek. Utan att den visar hela livet. Du är mänsklig och verklig. Det är viktigt! Heja Dasha!

  2015-01-16 22:46:07
  Svara
 • För att du är ashärlig! Älskar att din blogg inte bara är härliga middagar och blommor och kärlek. Utan att den visar hela livet. Du är mänsklig och verklig. Det är viktigt! Heja Dasha!

  2015-01-16 22:46:07
  Svara
 • skön människa. Måste må bra och vara lycklig. eh.

  Isa 2015-01-16 21:58:06 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • skön människa. Måste må bra och vara lycklig. eh.

  Isa 2015-01-16 21:58:06 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Fy vad tråkigt!!! Tyvärr går det inte att undvika såna människor.. Försök att ta till dig av de positiva kommentarerna du får istället. Du är ju bara människa och det är klart att man tar åt sig.
  Jag har faktiskt aldrig kommenterat din blogg (läst den snart ett år ungefär) men nu känner jag att det var dags! 🙂
  Jag tycker att du generellt har en väldigt positiv syn till livet, vilket inspirerar mig när det är lätt att gräva ner sig. Jag tycker du ska dela med dig av precis det du vill i bloggen!
  Kramar! ♥

  2015-01-16 21:44:52
  Svara
 • Fy vad tråkigt!!! Tyvärr går det inte att undvika såna människor.. Försök att ta till dig av de positiva kommentarerna du får istället. Du är ju bara människa och det är klart att man tar åt sig.
  Jag har faktiskt aldrig kommenterat din blogg (läst den snart ett år ungefär) men nu känner jag att det var dags! 🙂
  Jag tycker att du generellt har en väldigt positiv syn till livet, vilket inspirerar mig när det är lätt att gräva ner sig. Jag tycker du ska dela med dig av precis det du vill i bloggen!
  Kramar! ♥

  2015-01-16 21:44:52
  Svara
 • jag läser här mest av en slump. trillade över sidan vid något tillfälle och fortsätter läsa för att jag har någon form av intresse i hur andra lever sina liv. du har valt att göra delar av ditt liv offentligt, antagligen för att det gynnar dig på något sätt. jag har ett intresse för hur människor lever och tänker, och skulle aldrig annars komma i kontakt med någon som dig.

  varför jag skulle tycka om eller på något vis bry mig om dig och ditt välbefinnande bara för att jag läser om ditt liv förstår jag inte. jag är snarast fullkomligt likgiltig inför ditt väl och ve. eller, jag bryr mig väl lika mycket om dig som om grannen i biblioteket som jag aldrig sett innan, och aldrig pratat med.

  kanske är jag inte en läsare du vill ha. men det är väl del av mekaniken bakom vad du gör: du tjänar pengar på att skriva om dig själv, och du kan inte själv välja vilka som läser, och vad deras motiv är.

  vill du välja dina läsare så får du väl sluta sälja dig själv och skapa en sluten sida som du kan dela ut tillträde till?

  ps. det var inte jag som skrev kommentaren du reagerade på. men du har nog rätt i att individer som likt jag inte bryr sig nämnvärt om dig kan reagera på gnäll som framstår som världsfrånvänt och har de en dålig dag så kanske de också lägger ner energi på att påpeka att gnället är just ogrundat gnäll.

  2015-01-16 20:25:37
  Svara
 • jag läser här mest av en slump. trillade över sidan vid något tillfälle och fortsätter läsa för att jag har någon form av intresse i hur andra lever sina liv. du har valt att göra delar av ditt liv offentligt, antagligen för att det gynnar dig på något sätt. jag har ett intresse för hur människor lever och tänker, och skulle aldrig annars komma i kontakt med någon som dig.

  varför jag skulle tycka om eller på något vis bry mig om dig och ditt välbefinnande bara för att jag läser om ditt liv förstår jag inte. jag är snarast fullkomligt likgiltig inför ditt väl och ve. eller, jag bryr mig väl lika mycket om dig som om grannen i biblioteket som jag aldrig sett innan, och aldrig pratat med.

  kanske är jag inte en läsare du vill ha. men det är väl del av mekaniken bakom vad du gör: du tjänar pengar på att skriva om dig själv, och du kan inte själv välja vilka som läser, och vad deras motiv är.

  vill du välja dina läsare så får du väl sluta sälja dig själv och skapa en sluten sida som du kan dela ut tillträde till?

  ps. det var inte jag som skrev kommentaren du reagerade på. men du har nog rätt i att individer som likt jag inte bryr sig nämnvärt om dig kan reagera på gnäll som framstår som världsfrånvänt och har de en dålig dag så kanske de också lägger ner energi på att påpeka att gnället är just ogrundat gnäll.

  2015-01-16 20:25:37
  Svara
 • haha skrattar åt sånna människor!! Patetiskt att lägga sin tid på att kommentera onödig skit på bloggar!
  Dasha du är bäst! Skit i tråkiga kommentarer och läs istället dom bra en extra gång, för du förtjänar kärlek ♥ du inspirerar folk och sprider så mycket glädje! Din blogg är grym. Fortsätt som du gör för du är världens bästa förebild!
  Puss från en 16årig tjej♥

  2015-01-16 20:21:02
  Svara
 • haha skrattar åt sånna människor!! Patetiskt att lägga sin tid på att kommentera onödig skit på bloggar!
  Dasha du är bäst! Skit i tråkiga kommentarer och läs istället dom bra en extra gång, för du förtjänar kärlek ♥ du inspirerar folk och sprider så mycket glädje! Din blogg är grym. Fortsätt som du gör för du är världens bästa förebild!
  Puss från en 16årig tjej♥

  2015-01-16 20:21:02
  Svara
 • Vad taskigt och omoget. De har troligen inte en dålig dag, det är säkert bittra människor som sprider dålig energi till andra. Fy. Jag hoppas iallafall det blir bättre för dig och att stressen försvinner! Himla tråkigt att höra när jag vet hur jobbigt det är att ha så mycket att göra så man knappt hinner/kan sova pga stressen. Håller tummarna på att de fixar sig för dig och att nästa vecka blir bättre! Du har en härlig blogg och du är väldigt fin. Kram!

  2015-01-16 19:58:40
  Svara
 • Vad taskigt och omoget. De har troligen inte en dålig dag, det är säkert bittra människor som sprider dålig energi till andra. Fy. Jag hoppas iallafall det blir bättre för dig och att stressen försvinner! Himla tråkigt att höra när jag vet hur jobbigt det är att ha så mycket att göra så man knappt hinner/kan sova pga stressen. Håller tummarna på att de fixar sig för dig och att nästa vecka blir bättre! Du har en härlig blogg och du är väldigt fin. Kram!

  2015-01-16 19:58:40
  Svara
 • Åh vad jag blir trött på folk som skriver såna där kommentarer..

  Du är bäst Dashi, du har en jättehärlig blogg med härlig livsinspiration! Don’t listen to them bitches! ♥

  2015-01-16 19:45:17
  Svara
 • Åh vad jag blir trött på folk som skriver såna där kommentarer..

  Du är bäst Dashi, du har en jättehärlig blogg med härlig livsinspiration! Don’t listen to them bitches! ♥

  2015-01-16 19:45:17
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!